Nauja ergonomiška gaming žaidimų ofiso darbo kėde

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nauja ergonomiška gaming žaidimų ofiso darbo kėde

141 €
ID: 8045309
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

Ar Jūs, o galbūt Jūsų artimasis praleidžiate daug laiko prie darbo stalo? Tuomet šis pasiūlymas kaip tik Jums! Nevarginkite nugaros ilgomis valandomis ant nepatogios kėdės, įsigykite šią. Nauja DouxLife gaming kėdė, ergonomiška ir labai patogi, turinti daug funkcijų nusilenkiantis galas poilsiui, reguliuojami porankiai, gumuoti tylus ratukai. Puiki išvaizda išformuota metaliniu rėmu. Kėdės dėžėje naujos neišpakuotos, klientui norint galime surinkti. Kėdė randasi Kaune, įmanomas siuntimas į kitus miestus, už siuntimą moką pirkėjas.

Prekinis ženklas: Douxlife
Medžiaga: pritaikyta PU (eko odos) aukštos kokybės medžiaga, apie 10 cm didelio tankio stereotipinė medvilnė
Pasvirimas: maks. 160°
Supimasis: maks. 15°
Reguliuojamas aukštis: apie 17 cm
Pagalvės: nuimamos galvos atramos ir juosmens pagalvės
Maksimali apkrova: 200 kg

Video apžvalga apie kėdę:https://youtu.be/aN1aDlA9F10
Surinkimo instrukcija: https://www.youtube.com/watch?v=ZyaCoUPrtb4


Funkcijos:
【SAUGA】 Tai žaidimų kėdė, skirta didesnio dydžio žmonėms, dugnas pagamintas iš aukštos kokybės plieno, kuri turi puikią laikomąją galią. Jis gali lengvai išlaikyti suaugusiuosius, sveriančius 200 kg.

【Puikesnės dizaino ypatybės】 3D reguliuojami porankiai užtikrina stabilų riešų ir alkūnių atramą. Daugkartinis pakreipimo mechanizmas ir 360° pasukami ratai leidžia judėti be apribojimų.

【MEDŽIAGA】 Lenktynių automobilio sėdynės tipo PU odinė (dirbtinė oda) medžiaga atspari dėmėms ir įbrėžimams. Visos dalys yra sertifikuotos BIFMA, kad būtų užtikrintas saugumas ir stabilumas. Šios max žaidimų kėdės sėdynės pagalvėlė pagaminta iš minkšto ir 10 cm didelio tankio kempinės užpildo, kad būtų išvengta sėdėjimo skausmo.

【Daugiafunkcinė】 Ergonomiška atlošiama žaidimų kėdė turi tvirtą storą plieninį rėmą ir ergonomišką dizainą aukšta nugara. Erdvus atlošas atlošiamas iki 160° ir 15°, reguliuojamas aukštis (17 cm), kad būtų patogu. Juosmens ir kaklo pagalvės taip pat sukuria gerą nugaros ir kaklo palaikymą ir prigludimą.


Į paketą įeina:
1 x Max žaidimų kėdė
Įrankių rinkinys surinkti kėdę
1 x naudojimo ir surinkimo instrukcija

Kaunas į kitus miestus galime siųsti.
Klientui pageidaujant išrašome sąskaitą faktūra.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai