Nauja "Asus ROG Claymore II (Red)" belaidė mechaninė žaidimų klaviatūra**

Nauja "Asus ROG Claymore II (Red)" belaidė mechaninė žaidimų klaviatūra**

160 €
ID: 8071742
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12
Nauja "Asus ROG Claymore II (Red)" belaidė mechaninė žaidimų klaviatūra**
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Visiškai nauja (dar su apsaugine plėvele) belaidė įkraunama mechaninė RGB žaidimų klaviatūra "Asus ROG Claymore II (Red)" su receiver'iu bei nuimama skaičių klaviatūra. Be dėžutės, matomos minimalios žymės dėl gabenimo dėžėje kartu su kitomis prekėmis, buityje nenaudota, todėl geros techninės būklės, būklė matosi nuotraukose. Komplekte pridedamas tik USB įkrovimo / maitinimo laidas ir ROG USB receiver'is.

** Kai įjungtas apšvietimas, 8 mygtukai (4,5,6,7, R,T,Y,U) visąlaik šviečia ryškia rožine spalva (žr. nuotraukas), nereaguoja į apšvietimo efektų ar ryškumo keitimą. Kaina atitinkama, net 100 Eur pigiau nei parduotuvėje. **

APRAŠYMAS:

Tai elitinė daugiafunkcinė modulinė TKL 80% / 100% žaidimų mechaninė klaviatūra su nuimama skaičių klaviatūra ("numpad") ir ROG RX optiniais mechaniniais jungikliais, sukurta siekiant suteikti naujų žaidimo būdų, veikia pajungta laidu arba belaidžiu režimu.

* Kad atitikti asmeninį žaidimo stilių ir žaidimo valdymo sąranką, nuimamą skaičių klaviatūrą galima prijungti prie abiejų klaviatūros pusių (veikia tik prijungus!) arba visai atjungti.
* Taip pat skaičių klaviatūra gali būti programuojama ir naudojama kaip makro komandų klaviatūra kompleksinėms komandoms žaidime.
* ROG RX RED aukščiausios kokybės optiniai mechaniniai jungikliai turi centralizuotą apšvietimą ir užtikrina nuoseklų be svyravimų mygtukų paspaudimą ir artimą nuliui atšokimo delsą bei net iki 100 mln kartų paspaudimų veikimą.
* Kiekvienas mygtuko paspaudimas yra akimirksniu tiksliai užfiksuojamas, o dėka "N-key rollover" nebus praleistas nė vienas paspaudimas, nesvarbu kaip greitai bus spausdinama.
* PBT Doubleshot permatomi klavišų dangteliai su vientisu ROG raštu sukuria unikalią išvaizdą bei suteikia aukščiausios kokybės pojūtį ir ilgaamžiškumą, o taip pat stilingą ir nuoseklų apšvietimą - tai neabejotinai yra ROG išvaizda!
* Ryšys be vėlavimo - itin greitas 1 ms atsakas tiek laidiniu, tiek 2.4G belaidžiu režimu.
* Išskirtinis akumuliatoriaus veikimo laikas ir greitas įkrovimas - 4000 mAh akumuliatorius užtikrina net iki 43 val. nenutrūkstamą veikimo laiką su įjungtu maks. ryškumo apšvietimu (iki 144 val. su išjungtu apšvietimu), klaviatūroje yra įmontuotas LED akumuliatoriaus lygio indikatorius.
* Intuityvus valdymas dėka 4-ių visiškai pritaikomų sparčiųjų media klavišų ir integruoto garso valdymo ratuko skaičių klaviatūroje.
* Belaidis Aura Sync RGB - tai visas spalvų spektras ir daugybė dinaminių apšvietimo efektų. Individualiai šviečiantys mygtukai leidžia susikurti unikalią klaviatūros išvaizdą. Sinchronizuoti šviesos efektai net ir belaidžiu režimu.
* Armoury Crate programa suvienija sistemos ir apšvietimo valdiklius. Lengvai kuriami, apibrėžiami ir pritaikomi profiliai, mygtukų priskyrimas ir makrokomandų įrašymas. Vidinėje atmintyje galima išsaugoti iki 6-ių skirtingų profilių.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=pZ3fIVXF_dI

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+4,00 €).

Kontaktai

Vardas
Vytis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai