Natūralūs šampūnai, kondicionieriai plaukams su 35% nuolaida

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Natūralūs šampūnai, kondicionieriai plaukams su 35% nuolaida

6 €
ID: 6734646
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

E parduotuvė - www.bestnatures.lt - natūralūs šampūnai, kondicionieriai plaukams iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA su 20% NUOLAIDA! Prekes pristatome visoje Lietuvoje!


Mes siūlome įsigyti natūralius šampūnus, kuriuose nėra kenksmingų chemikalų. Šių šampūnų dėka jūsų plaukai bus sveiki ir žvilgantys. Ir jokio šalutinio poveikio jūsų organizmui.

Šampūnai ir kondicionieriai - augalinės kilmės, sinergetinis mišinys intensyviai drėkinančių, maitinančių grynų augalinių ekstraktų, vitaminų, baltymų ir mineralų. Be Natrio lauril sulfatų (SLS), DEA ir Parabenų.

Pagrindinės sudedamosios dalys tai, alavijų, ramunėlių, medetkų, raudonųjų dobilų, gluosnių žievės ir šeivamedžio žiedų ekstraktai, padės atstatyti, sustiprinti ir lengviau valdyti plaukus. Pantenolis (Pro Vitaminas B5) skatina plaukų augimą, suteikia plaukams blizgesio, gali pastorinti plaukus net iki 10%, palaiko sveiką odą nepalikdamas lipnumo ir pleiskanų.

Šampūne esantys jūros augalai atgaivina pažeistus plaukus, pašalina susikaupusius nešvarumus ne tik nuo galvos odos, bet ir plauko svogūnėlio. Šampūne esantis hialiuronas ir linų sėmenų ekstraktas padeda išvalyti nešvarumų sankaupas, kurios galimai kaupėsi metų metais. Tai susikaupę riebalų sankaupos, negyvos odos ląstelės, kosmetinių produktų (šampūnų, kondicionierių, kaukių ir t.t.), aplinkos taršos (dulkės, kiti nešvarumai) sankaupos. Taip pat pamaitina tiek iš vidaus ir išorės būtinosiomis medžiagomis, mineralais, vitaminais, baltymais. Tokiu būdu prikelia plauką naujam gyvenimui.

Pastaruojus metu daug diskutuojama apie šių sudedamųjų dalių kenksminkumą sveikatai. Saugokite savo šeimą ir naudokite saugią kosmetiką. Tai tas pats, kaip maistas. Labai svarbu, kokias priemones naudojate. Per odą į jūsų organizmą patenka visos kenksmingos medžiagos, kurios žaloja sveikatą ir teršia organizmą.

Komerciniuose plaukų šampūnuose vidutiniškai rasite apie 15 chemikalų. Labiausiai keliantys susirūpinimą yra parabenai, Sodium Laurethe Sulfate (SLS), Propylene Glycol, Methylisothiazoline, Urea, DMDM, Phtalatai. Šių chemikalų žala yra didžiulė: neurologinė, erzina odą, akis, plaučius, sukelia alergines reakcijas, galimi vaisiaus, embriono pažeidimai.

Natūralūs šampūnai sunkiau putoja. Kad šampūnas geriau putotų ir lengviau išsiplautų praskieskite vandeniu. Paimkite atskirą, užsukamą indą, įpilkite šampūno ir vandens (vandens pilti truputėlį daugiau nei šampūno) ir gerai išplakite. Tada nedidelį kiekį šampūno gerai įmasažuokite į šlapius plaukus, galvos odą ir palikykite keletą minučių, išskalaukite ir dar kartą pakartokite šią procedūrą. Pirmą kartą išsiplauna nešvarumai, antrą kartą plaunant pasisavinami visi būtinieji ingredientai.

Tokiu būdu ne tik atgaivinsite, saugosite savo plaukus ir galvos odą, bet ir sunaudosite daug mažiau šampūno.

Saugokite save ir savo šeimą. Naudokite sveikus, natūralias plaukų priežiūros priemones.

Natūralūs šampūnai, kondicionieriai plaukams natūrali kosmetika, natūralios kūno priežiūros priemonės, prekės kūdikiams, gryni gamtos produktai, dovanų idėjos, IŠPARDAVIMAS!

Nuolaidos kuponas B2020. Sudėkite prekes į krepšelį, įveskite kupono kodą B2020, spauskite panaudoti nuolaidų kuponą. Visoms prekėms esančioms krepšelyje bus pritaikyta 20% nuolaida.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai