Naturalus afrodiziakas abiems Epimedyumlu Macun

Naturalus afrodiziakas abiems Epimedyumlu Macun

4 €
ID: 8075988
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10
Naturalus afrodiziakas abiems Epimedyumlu Macun

Skelbimo aprašas

Puiki dovana THEMRA Epimedyumlu Macun - augalinė pasta iš 100% natūralių produktų, kurie duoda panašius rezultatus, kaip ir cheminiai preparatai. Tai sveikatos, energijos ir lytinio potraukio tonikas, padedantis džiaugtis gyvenimu be jokio šalutinio poveikio.
Produktas, derina savyje epimedį su kitomis stebuklingomis gamtos dovanomis, tokiomis kaip kamieninių gėlelių medus , šilkmedžių melasa , saldžioji ceratonija , avižos, mažasis galangalas , peruvinė pipirinė , moliūgas , didžioji dilgėlė, bičių pienelis, žiedadulkės, imbieras, gulščioji ragužė, trijų rūšių ženšenis, aguonos, cinamonas, kolos riešutas ir vanilė.
Reguliarus Epimedium pastos vartojimas stiprina imuninę sistemą, teigiamai veikia bendrą savijautą, stimuliuoja smegenų veiklą, gerina atmintį ir kraujotaka . Produkto vartojimas ypač naudingas, norint atstatyti organizmą po ligų, patirtų stresų ir neurozių, taip pat esant lėtinio nuovargio sindromamui ir avitaminozės metu.
Epimedium pasta (Epimedyumlu Macun) yra priemonė, kurią rekomenduojama naudoti vyrams ir moterims, siekiant pagerinti savijautą, padidinti libido bei mėgautis energingesniu ir turtingesniu seksualiniu gyvenimu. Produkto sudėtyje esančių žolelių komplekso dėka, pasta kompleksiškai veikia organizmą, skatina vyrų testosterono, o moterims – estrogeno išsiskyrimą, o tai padeda didinti vyrų potenciją ir sustiprinti moterų jausmingumą. Skatina spermatozoidų skaičiaus ir judrumo didėjimą, gerina urogenitalinės sistemos būklę, vartojamas gydant prostatos adenomą, impotenciją ir prostatitą. Normalizuoja moterų menstruacinį ciklą bei reprodukcinės sistemos veiklą, dažnai naudojama kaip papildoma priemonė kompleksiškai gydant nevaisingumą, kurio priežastis – estrogenų faktorius. Pasta padeda esant lytinių liaukų hipofunkcijai, kiaušidžių sutrikimams.
Remiantis aktyviai sportuojančių atsiliepimais, epimedium pastos vartojimas padidina kūno tonusą ir pagreitina reakciją. Tai prisideda prie gerų rezultatų varžybose ir sportinių rezultatų gerinimo kasdienėse treniruotėse. Fizinės ištvermės ir raumenų darbingumo padidėjimas pasiekiamas skatinant mioglobino gamybą, kuris suriša deguonį ir perneša jį į raumenų audinius, aprūpindamas juos reikiama energija. Produkto naudojimas skatina raumenų augimą, didina organizmo ištvermę, gerina kraujotaką raumenyse ir audiniuose, didina testosterono lygį ir bendrą organizmo tonusą. Siekiant maksimalaus veiksmingumo, produktą reikia vartoti 30 minučių prieš fizinę veiklą.

Epimedium pastos vartojimas
Vartoti valandą po valgio užgeriant stikline vandens . Prieš naudojimą rekomenduojama išmaišyti. Naudoti medinį arba plastikinį šaukštą.
Imuninės sistemos stiprinimui - 0.5 arbatinio šaukštelio kas 2-3 dienos.
Gydymo tikslais - po 0.5 pusę arbatinio šaukštelio ryte ir vakare.
Seksualiniam potraukiui - 0.5-1 arbatinį šaukštelį 20-40 min. prieš lytinį aktą .
Sportuojantiems - 0.5 arbatinio šaukštelio 30 min. prieš treniruotę ar varžybas.
Didžiausia paros dozė yra 1 arbatinis šaukštelis.

Atsargumo priemonės
Jei sergate kraujagyslių distonija, galimi galvos skausmai. Šie simptomai paprastai pasireiškia antrąją pastos vartojimo dieną. Jos neturėtų vartoti nėščios moterys, vaikai, taip pat žmonės, sergantys cukriniu diabetu ir turintys rimtų problemų su širdimi ir kraujagyslėmis.
Reikia atkreipti dėmesį jei esate alergiškas medui ar kitiems sudėtyje esantiems komponentams.
Dėl sudėtyje esančio "kolos riešuto" kuris natūraliai turi kofeino, gali kai kuriems žmonėms šiek tiek didinti kraujospūdį, ypač jei nevartoja kavos.

Jei norite būti sveiki , energingi ir seksualūs - šis produktas jums.
Karčiai saldaus skonio šaukštelis seksą vėl pavers malonumu abiems!
Puiki dovana brangiausiam !
Pakuotes:
pakelis 12 gr.- 5 eur/vnt.(minimalus kiekis -3vnt)
Indelis 240 gr. - 35 eur/vnt.
Kainos su atsiuntimu į paštomatą.

Kontaktai

Vardas
Algimantas
Telefonas
Miestas
Kaišiadorys
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai