Natūralios priemonės sveikam įdegiui ir apsaugai nuo saulės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Natūralios priemonės sveikam įdegiui ir apsaugai nuo saulės

11,3 €
ID: 5063659
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 615

Skelbimo aprašas

Natūralūs aliejai, mišinai su taukmedžių, kokosų, morkų, raudonųjų palmių aliejais yra nepakeičiamos priemonės ne tik norint palepinti, puoselėti ir tausoti odą, bet ir norint turėti lengvą, natūralų idegį.

Patartina teptis morkų aliejumi prieš deginimasi saulėje ar soliariume. Jame esantis Beta karotinas bei vitaminas A padeda apsaugoti jūsų odą nuo saulės daromos žalos, saugo nuo radiacijos poveikio ir žalingo laivųjų radikalų veikimo, skatina sveiką įdegį, suteikia odai lengvą bronzinį atspalvį.

Raudonųjų palmių sviestas padeda normalizuoti odos spalvą, tekstūrą, skatina lastelių regeneraciją, saugo odą nuo senėjimo, raukšlių. Taip pat saugo nuo UV spindulių, bei skatina sveiką įdegį. Galite naudoti vieną arba maišyti su kitais aliejais. Mišiniam šis aliejus suteikia rausvai oranžinę spalvą.

Daugelis tautų Indijoje, Indonezijoje, Polinezijoje nuo senų laikų kokoso aliejumi tepasi visą kūną ir plaukus kiekvieną dieną, kad apsaugotų odą nuo UV spindulių, sūraus vandens. Kokosų aliejus padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą.

Daugiau informacijos galite rasti http://cleopatrabella.lt/priemones-kunui/sviekas-idegis.html

Užsisakyti galite www.cleopatrabella.lt

Norite gauti 10% NUOLAIDĄ? Įveskite nuolaidos kodą: A1010
1.Išsirinkę prekę (prekes) svetainėje cleopatrabella.lt įdėkite jas į krepšelį. 2. Prieš apmokant įveskite dovanų kupono numerį į langelį "Nuolaidų kupono kodas" ir paspauskite "Pritaikyti". 3. Prekės (prekių) kaina automatiškai sumažės dovanų kupono vertės suma.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai