Natūralaus inkstų sveikatos palaikymas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Natūralaus inkstų sveikatos palaikymas

17 €
ID: 5197027
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 93

Skelbimo aprašas

Į kompanijos Santegra naujo produkto Hydrangea EX sudėtį įeina hortenzijos šaknies ekstraktas (4:1), tai garantuoja jo veikimo efektyvumą ir pastovumą.

Į puikaus natūralaus kompanijos Santegra ® produkto Hydrangea EX sudėtį įeina hortenzijos šaknis (Hydrangea arborescens).
Pavadinimas „hydrangea“, išvertus iš graikų kalbos reiškia “vandens indas” ir atspindi ne tik šio puikaus augalo meilę vandeniui, bet ir jo teigiamą poveikį žmogaus organizmui – vandens - druskų apykaitos normalizacijai.
Hortenzijos šaknies sudėtį sudaro hidrangino glikozitas, saponinai, rutinas, flavonoidai.
Nuo senų laikų hortenzijos šaknis buvo naudojama tradicinėje kiniečių medicinoje kaip valanti priemonė šlapimo išskyrimo organų uždegiminių susirgimų metu, polinkio į kristalų ir akmenų susidarymą inkstuose ir šlapimo takuose, podagros, skysčio susilaikymo organizme atvejais.
Hortenzijos šaknies biologiškai aktyvios medžiagos pasižymi švelniomis šlapimą varančiomis ir žaizdų gijimą skatinančiomis savybėmis, kurios turi šlapimo ir lytinių organų sistemą valantį poveikį, sąlygoja nuodingų medžiagų iš organizmo išskyrimą, pabrinkimo sumažėjimą.

Hortenzijos aktyviosios medžiagos sąlygoja šlapimo rūgšties išskyrimą iš organizmo, apsaugo nuo kristalų kaupimosi sąnariuose ir šlapimo takuose, pasižymi antimikrobiniu poveikiu – naikina mikroorganizmus, kurie sukelia šlapimo išskyrimo sistemos ligas.
Hortenzija naudojama kaip pagalbinė priemonė, pasireiškiant uždegiminiams procesams šlapimo takuose ir šlapimo pūslėje, sumažina gleivinės uždegimą. Sumažina spazmus šlapimo šalinimo organuose, pasižymi skausmą mažinančiu poveikiu.
Hortenzijos šaknis palengvina priešmenstruacinį sindromo simptomus.
Hortenzija puiki garantuota pagalbinė priemonė, lengvinanti būklę prostatos susirgimų atvejais.
Hortenzija veikia inkstus tonizuojančiai, pagerina jų funkciją.

● normalizuoja vandens –druskų apykaitą;
● sąlygoja akmenų inkstuose ir tulžies pūslėje tirpimą ;
● sąlygoja druskų išskyrimą iš organizmo;
● pasižymi šlapimą varančiu, uroseptiniu efektu;
● turi priešuždegiminį poveikį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai