Namų valdos sklypas Ignalinoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namų valdos sklypas Ignalinoje

15 500 €
ID: 7610768
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 65

Apie

Savivaldybė
Ignalinos r. sav.
Gyvenvietė
Ignalinos m.
Gatvė
Taikos
Plotas (a.)
0.11
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Elektra
Geodeziniai matavimai
Asfaltuotas privažiavimas
Geras privažiavimas
Be pastatų

Skelbimo aprašas

Ignalinos m., Taikos g. parduodamas 0,1147 ha namų valdos sklypas. Paskirtis - individualiems namams, statiniams statyti ir eksploatuoti . Šalia sklypo praeina miesto vandentiekio, kanalizacijos tinklai. Elektros tinklas jau yra sklypo ribose. Pagrindinių inžinerinių tinklų įvedimas į namus - sutaupys Jūsų lėšas. Atlikti kadastriniai matavimai. Sklypo paviršius lygus. Yra like senųjų statinių pamatai. Sklypo aplinka palanki modernioms svajonių namo statyboms. Iki parduotuvės Maxima ir Norfa vos 150 m.
Ignalinos mieste gausu įvairios veiklos: baseinas, žiemos sporto centras … Ignalinos miestą supa aštuoni ežerai. Svečių ir vietos gyventojų mėgstama pasivaikščiojimų vieta – Paplavinio ežero pakrantė. Vasaros sezono metu, greta tilto, jungiančio abu ežero krantus, iš ežero trykšta fontanas. Saulėtą dieną jo pursluose išvysite vaivorykštę, o vakarinis apšvietimas leidžia jį pamatyti ir važiuojant traukiniu. Ignalinos rajonas po Zarasų ir Molėtų – trečias Lietuvoje pagal ežerų gausumą, o Ginučių apylinkės pačios ežeringiausios. Ignalinos rajone iš viso yra 209 įvairaus dydžio ežerai, kurie užima 7,7 proc. rajono teritorijos. Iš viso vandens telkiniai užima beveik dešimtadalį rajono ploto. Teka 20 upių, yra 40 tvenkinių.
Sklypas labai tinka norintiems turėti išskirtinę, jaukią aplinką ir namus perspektyviame mieste.
Atstumai: iki Vilniaus – 110 km. iki Kauno – 170 km. Utena už 51 km. Visaginas – 38,5 km. Zarasai – 54 km. iki Panevėžio 163km.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai