Namo Dalis Utenoje

Namo Dalis Utenoje

88 000 €
ID: 8062614
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14
Namo Dalis Utenoje
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Apie

Savivaldybė
Utenos r. sav.
Gyvenvietė
Ąžuolijos k.
Statybos metai
1986
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
108.60
Sklypo plotas (a)
5.77
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kitoks
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Plastikiniai langai
Su garažu
Rūsys
Ūkinis pastatas

Skelbimo aprašas

Utenos mieste, Ąžuolijos gatvėje parduodama mūrinė gyvenamojo namo dalis. Ąžuolijos gatvė įsikūrusi Utenos miesto pietinėje dalyje, Ąžuolijos mikrorajone.
Parduodama namo dalis yra pirmajame namo aukšte.
Parduodamas turtas: 42/100 mūrinio pastato ir 5,77 aro gyvenamųjų teritorijų žemės sklypo dalis. Bendras namo dalies plotas yra 108,60 kv.m. Yra trys kambariai, virtuvė, koridorius, bendra vonios ir WC patalpa. Iki namo yra atvestos dujos, asfaltuotas privažiavimas. Geras susisiekimas visais metų laikais. Namo dalis šildoma centriniu šildymu kietu kuru arba oras oras sistema. Po namu rūsys, katilinė, sandėliavimo patalpa. Name įvestos visos miesto komunikacijos. Namų valdos sklype yra vietos ir pavėsinei, ir šiltnamiui, ir daržui.
Gera namo dalies lokacija. Netoliese yra vaikų darželis „Eglutė“, „Saulės“ gimnazija, maisto prekių parduotuvė, autobusų stotelė. Miesto centras irgi visai šalia.
Namo teritorija prižiūrėta, auga daug gėlių, avietės. Namo vieta neabejotinai išlaikys savo aukštą vertę. Aplinkui individualių namų kvartalas, tad saugi rami kaimynystė garantuota.
Patrauklus rajonas mėgstantiems aktyvumą - yra kur pasivaikščioti ir pasportuoti. Šalia esančio Vyžuonaičio ežero atsinaujinusi paplūdimio aikštelė. Tai puikus pasirinkimas norintiems gyventi ramioje vietoje Utenos mieste!
Kviečiu apžiūrai, kad galėtumėte apsvarstyti šį variantą prieš įsigyjant standartinį 3 kambarių būstą daugiabutyje

Kontaktai

Vardas
Irena
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai