Namas Šiaulių m. sav., Lieporiai, L. Rėzos g. Plotas 203.71 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Šiaulių m. sav., Lieporiai, L. Rėzos g. Plotas 203.71 m2

210 000 €
ID: 7415213
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Lieporiai
Statybos metai
2010
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
203.71
Sklypo plotas (a)
15.00
Statybos tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodamas vieno aukšto šiuolaikiškas, kokybiškai įrengtas namas L. Rėzos g., Šiauliuose. Namas statytas sau, todėl šiame name planuota gyventi ilgai, galvojant apie pasirinktų medžiagų ilgaamžiškumą - statybinės medžiagos, baldai, buitinė technika, santechnika ir visi kiti namo statybai panaudoti komponentai parinkti atsakingai ir yra kokybiški. Parduoti namo nebuvo svarstoma, tačiau susiklosčius aplinkybėms, jog savininkai didžiąją dalį laiko praleisdavo užsienyje, nuspręsta puikiai įrengta namą parduoti. Name nuo įrengimo gyventa vos 2 metus, tad baldai, buitinė technika, kokybiškos ąžuolinės grindys, santechnika ir kt. nėra susidėvėję ir tarnaus dar ilgai. Namas ištisus metus buvo ir yra prižiūrimas, valomas, šaltuoju periodu šildomas, pjaunama žolė ir t.t. Namas vieno aukšto su garažu 203,71 kv. m. bendro ploto. Namas įrengtas 2010 m., 2018 m. buvo pilnai priduotas 100 proc. valstybinei statybos inspekcijai. Tai namas į kurį galima iš karto įsikelti ir gyventi! Visi statybos rūpesčiai, interjero sprendimai, baldai ir kiti patogumai įvykdyti. Jums liks tik surengti įkurtuves savo artimiesiems.

BENDRA INFORMACIJA:
- Kaina: 210 000 Eur;
- Naujos statybos namas. Statybos metai 2010;
- Namas vieno aukšto su garažu;
- Adresas: L. Rėzos g. 12b, Šiauliai;
- Kambarių: 4;
- Bendras namo plotas su garažu: 203,71 kv. m;
- Sklypo plotas: 15,00 arų.

NAMO IŠPLANAVIMAS:
- Tambūras: 2,31 kv. m;
- Svetainė: 38,33 kv. m;
- Koridorius: 22,75 kv. m;
- Virtuvė su valgomuoju: 18,11 kv. m;
- Vonios kambarys: 7,17 kv. m;
- Drabužinė: 4,82 kv. m;
- Miegamasis: 13,54 kv. m;
- Vaikų kambarys: 26,72 kv. m;
- Darbo kambarys: 10,86 kv. m;
- Katilinė: 9,99 kv. m;
- Sandėlis: 9,32 kv. m;
- Garažas: 39,79 kv. m.

PRIVALUMAI:
- 1 aukšto šiuolaikiškas ir patogiai išplanuotas namas (pagal Šarūno Sabaliausko individualų projektą);
- Namas statytas 100 proc. laikantis projekto, esant norui galimybė peržiūrėti projektą ir įsitikinti, jog namas statytas atsakingai;
- Kombinuotas šildymas tiek dujomis, tiek kietu kuru. Pilnai įrengta katilinė su lengvai valdomais ir puikiai veikiančiais agregatais;
- Namas apmūrytas klinkeriu, tad namo išorė atrodo estetiškai ir prabangiai;
- Paliekami baldai ir buitinė technika, kurių jau nereikės pirkti prieš įsikuriant ir tai jums sutaupys didelę pinigų sumą;
- Sudėti vandens nukalkinimo/minkštinimo filtrai, kurių dėka neatsiranda kalkių dėmės ant veidrodžių, dušo kabinų, taip pat ir visa santechnikos įranga tarnauja ilgiau;
- Nemažas 15 arų stačiakampio formos sklypas, kuriame tikrai pakaks vietos vaikų žaidimams, lauko pavėsinei, gėlių auginimui ir pan. Sklypas išlygintas ir užsėtas žole;
- Apie 1 km iki miesto autobusų žiedo, taip pat iš Gegužių kvartalo, kuriame yra namas važiuoja miesto mikroautobusai. Apie 2,2 km iki PC „Akropolis“.
- Name gyventa vos 2 metai, tad apdailos medžiagos nenusidėvėję kaip ir baldai. Namas buvo ir yra nuolat prižiūrimas, valomas, kūrenamas šaltuoju periodu, pjaunama žolė;
- Įrengta apsaugos ir priešgaisrinė signalizacija (sudėti dužių, dūmų, dujų detektoriai);
- Visame name įvesta dviejų filtrų programuojama rekuperacinė vėdinimo sistema;
- Svetainėje įrengtas kondicionierius;
- Galima gyventi iš karto įsigijus namą.

NAMO VIDAUS APRAŠYMAS:
- Namo grindys trijų sluoksnių ąžuolo parketlentės (specialiai pritaikytos grindiniam šildymui). Dalis koridoriaus, garažas, dalis virtuvės išklijuota plytelėmis, vonios kambarys išklijuotas itališkomis kalibruotomis plytelėmis.
- Didelė svetainė su marmuro ir granito apdailos itališku židiniu, taip pat minkštų baldu komplektu.
- Didžioji dalis baldų gaminti pagal užsakymą, taip pat ir virtuvinis baldų komplektas, kuris yra su visa reikiama ir kokybiška buitine technika (šaldytuvas, indaplovė, indukcinė kaitlentė, orkaitė, integruota mikrobangų krosnelė), visa įranga mažai naudota.
- Vonios kambaryje „HANSGROHE“ santechnika. Atskirai įrengta vonia ir dušo kabina, pakabinamas klozetas „VILLEROY EN BOCH“. Vonios kambaryje itin dėmesį atkreipia, kokybiškai suklijuotos kalibruotos sienų plytelės, taip pat spintelės su praustuvėmis ir veidrodžiu, kurį puošia išskirtiniai šviestuvai.
- Erdvus vaikų kambarys, esant poreikiui, galimybė dalinti į du kambarius, tam viskas numatyta ir netgi paruoštas pamatas po grindimis (jei bus norima mūrinės sienos, o ne gipsinės). Kambarys šviesus ir šiltas.
- Yra darbo kambarys, kuriame ramiai bus galima atlikti neatidėliotinus darbus.
- Garažas beveik 40 kv. m. ploto, šildomas, su pakeliamais vartais, taip pat garaže įrengtas oro kompresorius.

KOMUNIKACIJOS:
- ŠILDYMAS: kombinuota šildymo sistema, pastatytas dujinis kondensacinis katilas „VIESSMANN VITOTROL 300“ ir kieto kuro katilas „ATMOS 25“. Name įrengtas dviejų zonų grindinis šildymas, kurį papildo vietomis pastatyti radiatoriai. Koridoriuje ant sienos įrengtas dujinio katilo termostatas (kurio dėka, galima reguliuoti ar programuoti šildymo intensyvumą skirtingu paros metu). Svetainėje įrengtas itališkas židinys (su distanciniu pulteliu valdoma 27kw šilumos ortakių sistema). Taip pat įrengta rekuperacinė dviejų filtrų, programuojama vedinimo sistema „KOMFOVENT-KOMPAKT-REGO“. Į namą įvesta miesto dujotiekis.
- VANDENTIEKIS IR NUOTĖKOS: vanduo iš 12 metrų gylio šulinio, kuriame sumontuotas giluminis siurblys „GRUNDFOS“. Nuotėkos – valymo įrenginiai „TRAIDENIS“. Katilinėje įrengtas karšto vandens boileris „DRAZICE“. Name įmontuoti vandens minkštinimo ir nukalkinimo filtrai. Aplink namą įrengta lietaus surinkimo sistema.
- KITI: name įrengtas „PHILLIPS“ lubų apšvietimas. Įrengta apsaugos ir priešgaisrinė sistema (languose ir duryse įmontuoti dūžio davikliai, taip pat priešgaisriniai ir dujų davikliai).

APIE NAMĄ IR JO KONSTRUKTYVĄ:
- PAMATAI IR GRINDYS: pamatai – monolitinis žiedas, išpiltas iš aukščiausios klasės betono, naudojant 16mm armatūrą, dviem sluoksniais. Pamatai iš vidaus apšildyti 5cm polistirolu ir 10cm polistirolu iš lauko. Pamato vidinė ir išorinė dalys užpiltos 1,40m smėlio.
- NAMO SIENOS: statytas iš 20cm „FIBO“ blokelių, apšiltinta 15 cm akmens vata „PAROC“, oro tarpas ir apmūryta klinkerio plytomis. Bendras sienos storis sudaro 51cm.
- STOGAS: stogo danga “RUUKKI” Classic 0,8mm, danga atspari įbrėžimams ir korozijai. Stogo konstrukcija apšiltinta 23cm „PAROC“ akmens vata bei visame name įrengta pakabinamų lubų sistema dar papildomai apšiltinta 20cm „PAROC“ akmens vata. Name įrengti stoglangiai “VELUX” su natūralios šviesos tuneliais, kurie apšviečia natūralia šviesa visą koridorių. Visame name sudėti kokybiški “FAUGA” langai, svetainėje ir virtuvės valgomajame vitrininiai 3 stiklo paketų.

Puikus, šiuolaikiškas, kokybiškai įrengtas namas tikrai vertas Jūsų dėmesio!
Skambinkite ir susitarkime dėl apžiūros.

Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas?
Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
www.savasbustas.com
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai