Namas nuomai Kaunas Vilijampolė Vytenio g. 19

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas nuomai Kaunas Vilijampolė Vytenio g. 19

279 €
ID: 6776188
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 90

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Vilijampolė
Plotas (kv.m.)
41.00
Kambarių sk.
2
Sklypo plotas (a.)
6.42
Statybos tipas
Medinis
Šildymas
Kietu kuru

Skelbimo aprašas

NAMAS. 1 aukšto, jaukus, suremontuotas namas. Bendras plotas 41 kv.m. Virtuvė 5 kv.m. 2 kambariai 8 ir 20 kv.m. WC ir dušas atskirai. Holas 5 kv.m. Įeinama rūbinė 3 kv.m. Nauja santecnika, taupus, ekonomiškas autonominis šildymas kietu kuru (palikta malkų kūrenimui). Rūsys 6 kv.m. Internetas, kabelinė televizija. Lauko sandėlys 5 kv.m., pavėsinė su šašlykine. Labai mažos namo eksploatacinės išlaidos. Išnuomojamas su visais name esančiais baldais ir buitine technika (šaldytuvas, skalbimo mašina, viryklė, mikrobangų krosnelė, TV).

APLINKA IR VIETA. Namas toliau nuo gatvės mažai pravažiuojamoje ramioje gatvelėje. Čia gyvendami puikiai galėsite praleisti laiką gamtoje, turėsite ramybę, poilsį ir komfortą. Prie namo 6,42 arų sklypas. Jauki, privati, uždara, aptverta ir apželdinta teritorija. Didelis plotas žalios vejos, šiltnamis, vaismedžiai, kurių vaisiais galėsite mėgautis rudenį. Namas yra puikioje strateginėje vietoje, geras susisiekimas su miesto centru, iki kurio 7 min. kelio automobiliu, 150 m spinduliu mokykla, darželis, prekybos centrai, baseinas, sustojimas, netoliese Vilijampolės turgus. Visuomeniniu transportu patogiai susisieksite su visais miesto rajonais. Patogus išvažiavimas į automagistralę Kaunas-Vilnius-Klaipėda per Panerių g.

Ieškantiems gyvenimo kokybės privačioje erdvėje!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai