Namas Kretingos r., Žeimių k., Kazimiero Olšausko g. Plotas 62 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Kretingos r., Žeimių k., Kazimiero Olšausko g. Plotas 62 m2

42 800 €
ID: 7780685
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Apie

Statybos metai
1972
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
62.00
Sklypo plotas (a)
300.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Rąstinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Vaizdingoje vietoje parduodama sodyba su 37 arais namų valdos ir 2,7 ha žemės ūkio paskirties sklypais Kretingos r., Žeimių k. Namų valdos sklype yra namas, ūkinis pastatas (jame yra daržinė ir tvartas), lauko virtuvė,šulinys ir įžuvintas tvenkinys. Namas rąstinis, 1972 m. statybos, vieno aukšto su pastoge. Bendras namo plotas 62 kv.m. Name yra 2 kambariai, virtuvė, valgomasis, vonios kambarys ir tambūras. Miegamojo ir svetainės grindys išklotos laminuota grindų danga. Virtuvės, valgomojo ir vonios grindys išklotos keraminėmis plytelėmis. Svetainės, valgomojo, virtuves ir vonios grindys šildomos. Name įstatyti plastikiniai langai. Name yra visos komunikacijos: įvestas vietinis vandentiekis (iš šulinio pajungtas hidroforas), išvesta vietinė kanalizacija. Namas šildomas kieto kuro pečiumi.
Kartu su sodyba yra parduodamas 2,7 ha žemės ūkio paskirties žemės sklypas. Žemės naudingumo balas 34,7 . Viena sklypo kraštinė ribojasi su keliu Plungė – Skuodas.
Sodyba įsikūrusi vos 2,5 km iki Salantų miestelio, kuriame yra gimnazija, vaikų darželis, parduotuvės, vaistinė, sveikatos priežiūros įstaiga.
Sodyba parduodama gera kaina, taigi, nedvejokite, būkite pirmi, kurie apžiūrėsite ir, neabejoju, kad iškart pamilsite šią vietą. Turite daugiau klausimų? Skambinkite ir aš į visus juos jums atsakysiu.

Pardavimo kaina: 42 800 eur.

PRIVALUMAI:
- Galima gyventi iš karto;
- Šildomos grindys;
- Erdvus 37 arų namų valdos sklypas;
- įžuvintas tvenkinukas.

BENDRA INFORMACIJA:
- Namo tipas: rąstinis;
- Statybos metai: 1972 m;
- Aukštų sk.: 1;
- Kambarių sk.: 3;
- Būklė: tvarkingas;
- Sklypo plotas: 37 arų namų valdos sklypas;
- Sklypo plotas: 2,7 ha žemės ūkio paskirties žemės sklypas.

Pardavimo kaina: 42 800 Eur.

Kviečiame apžiūrėti butą Jums patogiu metu!
Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!
NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.

www.savasbustas.lt

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra intelektinė įmonės "Savas būstas" nuosavybė, jos kopijavimas, savinimasis, platinimas be leidimo gali užtraukti atsakomybę. Esame pasiruošę bendradarbiauti, tad dėl nepriekaištingo būsto fotografavimo, maloniai kviečiame susisiekti. Profesionaliai nufotografuoto būsto vertė gali ženkliai pakilti.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai