Namas Kelmės r. sav., Raudsparnės k., Plotas 900 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Kelmės r. sav., Raudsparnės k., Plotas 900 m2

650 000 €
ID: 7136019
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Kelmės r. sav.
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
900.00
Sklypo plotas (a)
1900.00
Statybos tipas
Rąstinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

 Miškų apsuptyje!!! Parduodamas kaimo turizmo sodybos kompleksas “Miego klinika” poilsiui ir šventei esantis Kurtuvėnų regioninio parko teritorijoje, Raudsparnės k., Kelmės r. Sodyba užima 19 ha žemės plotą. Kompleksą sudaro 4 pokylių salės: („Medžiotojų“, „Meilės“, „Pelėdos buveinė“, „Sėkmės“) ir 3 tradicinės rusiškos garo pirtys: („Velnio“, „Raganos“, „Piratų“).
Jau 12 metų sodyba sėkmingai ir pelningai  veikia ištisus metus. Per savo gyvavimo laikotarpį nuolatos buvo puoselėjama, gražinama, statomi vis nauji pastatai. Sodybai unikalumo ir autentiškumo suteikia lietuvių liaudies senoviniai daiktai, kurių sodyboje itin daug. Dauguma pastatų  pastatyti išlaikant lietuvių liaudies tradicijas. Ji puikiai žinoma ne tik Šiaulių apskrityje, bet ir užsienyje gyvenantiems tautiečiams, kurie grįžta atostogauti į Lietuvą ir tuo laikotarpiu apsigyvena sodyboje. Salės bei pirtys pakankamai viena nuo kitos nutolusios. Tai suteikia sodybos svečiams privatumo. Visame kaimo turizmo komplekse yra 170 miegamų vietų. Tačiau teritorija labai didelė ir galima apsigyventi ne tik pastatuose, bet ir įsikurti su palapinėmis. Sodyba puikiai tinka ne tik šeimos šventėms, draugų susibūrimams, įmonių sąskrydžiams, bet ir puikiai leisti laisvalaikį su šeima, draugais ir kt. Tam įrengtos vaikų žaidimo, tinklinio bei krepšinio aikštelės. Specialiai paruošta vieta fejerverkams leisti ir didžiulė laužavietė laužams kūrenti. Yra įžuvinti 3 tvenkiniai, kuriuose galima žvejoti ir maudytis. Žaismingumo sodybai suteikia laisvai bėgiojantys triušiai. Artėliau "Meilės" salės ganosi poniai.  Visoje sodyboje gausu simbolikos: "Svajonių" saloje pastatyta varpinė jaunavedžiams, jaunikis turi pernešti jaunąją per linguojantį tiltą, tada sugalvoti norą ir paskambinti  varpinėje ęsančiu varpu. Kiekvienas daiktas sodyboje atradęs savo vietą: namelis medyje, sena valtis, patranka, autentiški, senoviniai lietuvių buityje naudoti daiktai, skulptūros, gėlynai. Pirtys ir pokylių salės apšildomos židiniu, tačiau "Sėkmės" salėje išvedžiotas centrinis šildymas. Visuose pastatuose yra dušas, WC, "Meilės" salėje įrengta vonia. Svečių patogumui pokylių salėse įrengtos virtuvės. Elektra. Vanduo iš gręžinio. Visur švaru, tvarkinga ir jauku. Paliekami visi baldai ir buitinė technika bei interjero detalės.Teritorija labai didelė, tačiau tvarkingai ir apgalvotai išdėstyta. Aptverta teritorija. Sodyboje dirba patikimi ir lojalūs darbuotojai. 

Net du kartus daugiau "NT Savas Būstas" parduodamų objektų rasite svetainėje: www.savasbustas.com

BENDRA INFORMACIJA:
-Sėkmingai ir pelningai veikianti.
-Puikiai išreklamuota ir žinoma. 
-Privatumas.
-3 įžuvinti tvenkiniai.
-4 pokylių salės, 3 pirtys. 
-Kubilas.
-Vaikų žaidimo aikštelės.
-Vanduo iš gręžinio.
-Elektra.
-Puikus susisiekimas.

Daugiau informacijos rasite "Miego klinikos" tinklapyje: www.miegoklinika.lt

Pardavimo kaina: 650 000 Eur.

-Atstumas iki Šiaulių 26 km.
-Atstumas iki Kelmės 14 km.

Ieškote pelningai veikiančios kaimo turizmo sodybos ir norite investuoti  ?
Kviečiame apžiūrėti sodybą  Jums patogiu laiku.
Norite, kad Jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite ir mes tuo pasirūpinsime!
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
www.savasbustas.com

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai