Namas Kėdainių r., Pajieslio k., Žemdirbių g. Plotas 56.77 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Kėdainių r., Pajieslio k., Žemdirbių g. Plotas 56.77 m2

35 000 €
ID: 7796604
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Apie

Statybos metai
1947
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
56.77
Sklypo plotas (a)
20.25
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Rąstinis

Skelbimo aprašas

Rąstinis namas su ūkiniais pastatais ir žemės sklypu Žemdirbių g., Pajieslio k., Kėdainių r. Namas yra vieno aukšto su mansarda, rąstinis, 1947 m. statybos. Bendras plotas 56,77 kv. m. Pirmame aukšte yra 3 kambariai, koridorius, vonios ir WC kambarys bei veranda. Mansardoje yra dar vienas kambarys su stoglangiu. 2015 m. pradėta daryti namo renovacija. Pakeistas stogas, apšiltintas namo fasadas, naujai išvedžiota elektra. Vonia pilnai įrengta. Sienos išklijuotos plytelėmis. Vandens pašildymui sumontuotas boileris. Šildymas – židinys, išvedžioti ortakiai. Šulinio vanduo hidroforo pagalba tiekiamas į namą. Kanalizacija – vietinė. Šalia namo pastatytas didelis 112 kv. m ūkinis pastatas. Erdvus, 20,25 a ploto sklypas yra taisyklingo stačiakampio formos. Teritorija aptverta tvora. Asfaltuotas privažiavimas.
Pajieslys – tai kaimas Kėdainių rajone, prie Jiesios žiočių. Čia įsikūrusi labai stipri krišnaitų bendruomenė. Rengiama daug įvairių renginių. Yra parduotuvė, vaikų darželis, pradinė mokykla. Kaimelis turi gražų parką ramiem pasivaikščiojimam.

Kaina: 35 000 Eur.

BENDRA INFORMACIJA:
- Namo tipas: rąstinis;
- Statybos metai: 1947 m.;
- Aukštų sk.: 1 su mansarda;
- Kambarių sk.: 4;
- Bendras namo plotas: 56,77 kv. m;
- Sklypo plotas: 20,25 aro.

LOKALIZACIJA:
~9 km iki Krakių;
~20 km iki Ariogalos;
~22 km iki Kėdainių;
~51 km iki Raseinių;
~56 km iki Jonavos;
~60 km iki Kauno.

Susidomėjote? Norite ramesnio gyvenimo? Nusibodo miesto šurmulys ir mašinų išmetamų dujų kvapas? Tai gali būti Jūsų namai! Skambinkite ir susitarsime dėl apžiūros.
NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
www.savasbustas.lt

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra intelektinė įmonės "Savas būstas" nuosavybė, jos kopijavimas, savinimasis, platinimas be leidimo gali užtraukti atsakomybę. Esame pasiruošę bendradarbiauti, tad dėl nepriekaištingo būsto fotografavimo, maloniai kviečiame susisiekti. Profesionaliai nufotografuoto būsto vertė gali ženkliai pakilti.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai