Namas Kaunas Centras A. Mackevičiaus g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Kaunas Centras A. Mackevičiaus g.

299 €
ID: 6076736
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Centras
Plotas (kv.m.)
55.00
Kambarių sk.
2
Sklypo plotas (a.)
2.00
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis

Skelbimo aprašas

NAMAS. Nepaprastai gražioje ir išskirtinėje vietoje ant šlaito. 1998 m. statybos I aukšto su mansarda, šiuolaikškai įrengtas namas. Bendras plotas 55 kv.m. Virtuvė 13,5 kv.m., kuri turi atskirą išėjimą į kiemą. Miegamasis mansardoje 13 kv.m., kambarys I aukšte 13 kv.m. WC ir vonia kartu 5 kv.m. Holas 7 kv.m. Plastikiniai langai. Šarvuotos lauko durys. Senas tvirtas uosinis parketas. Didelė terasa su panoraminiu vaizdu į miesto centro pusę. Nauja autonominio šildymo sistema dujomis - katilas "Feri", labai maži mokesčiai už šildymą. Įrengta signalizacija, įvestas internetas. Nuomojamas su name esančiais baldais ir buitine technika (viryklė, gartraukis, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, skalbimo mašina, džiovyklė, TV).

APLINKA IR VIETA. Aptverta, sutvarkyta ir prižiūrėta namo teritorija. Lauko pavėsinė, šašlykinė, sūpynės. Prie namo 2 a žemės, kuria galėsite naudotis. Kadangi namas yra toliau nuo pagrindinės gatvės, todėl galima mėgautis ramybe. Pavyzdinga bei rami kaimynystė. Puikiai išvystyta infrastruktūra, tik kelios minutės iki prekybos centro "Iki", sustojimo, miesto savivaldybės, kitų įstaigų. Iki Kauno Klinikų 10-15 min. miesto transportu, iki Laisvės al. 2 min. pėsčiomis.

Solidus namas užtikrins jums komfortą ir ramybę!


NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai