Namas Akmenės r., Kadagių k., Plotas 192.25 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Akmenės r., Kadagių k., Plotas 192.25 m2

125 000 €
ID: 7802907
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 51

Apie

Statybos metai
1935
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
192.25
Sklypo plotas (a)
286.00
Kambarių sk.
9
Statybos tipas
Rąstinis
Įrengimas
Dalinė apdaila

Skelbimo aprašas

Parduodama renovuota sodyba vaizdingoje vietovėje, šalia parko ir tvenkinio, Akmenės r., Kadagių k. Sodyba puikiai tinka ne tik norintiems gyventi atokiau nuo miesto šurmulio, bet ir vystyti verslą.
Sodyboje yra erdvus renovuotas gyvenamasis namas, renovuota klėtis, pavėsinė, lauko židinys, pirtis, lauko rūsys bei puikiai išsilaikęs molinis ūkinis pastatas. Gyvenamasis namas rąstinis, renovuotas 2008 metais. Bendras namo plotas 192,25 kv. m. Renovacijos metu buvo pakeisti rąstai, namo stogo danga, akmens vata apšiltintas stogas bei sienos, sumontuoti stoglangiai, įrengta nauja elektros instaliacija, pakeistas vamzdynas, išorinės sienos apkaltos pusrąščiais. Name įstatyti plastikiniai langai, šarvo durys. Patogus išplanavimas. Pirmame aukšte yra 6 kambariai, virtuvė, 2 vonios kambariai. Pastogėje galima įsirengti 3 kambarius. Dalis kambarių nesuremontuoti. Trys įėjimai į namą. Namas šildomas židiniu bei krosnele, išvestas ortakis į vonios kambarį. Į visas namo patalpas atvestas vamzdynas centralizuotam šildymui (radiatorių pajungimui). Vanduo iš šulinio, tiekiamas hidroforo pagalba. Kieme yra du šuliniai. Kanalizacija vietinė. Name įrengta signalizacija.
Kieme esanti klėtis taip pat renovuota: pakeista stogo danga, išorės sienos apkaltos pusrąsčiais. Galima įsirengti patalpas svečių poilsiui arba laisvalaikiui.
Sodybai priklauso 62 arų žemės sklypas, kuris ribojasi su žemės ūkio paskirties sklypu. Bendras sklypų plotas 2,86 ha. Sodyboje auga brandūs medžiai, įveistas vaismedžių sodas. Aptverta teritorija. Fasadinė tvoros dalį projektavo garsus menininkas, joje integruotas apšvietimas. Asfaltuotas privažiavimas iki pat sodybos vartų.
Už kelių šimtų metrų yra Pragalvio tvenkinys, o šalia Gamtos ir kultūros parkas. Parkas įkurtas 2002 m., Akmenės miesto pušyne, jame yra Dabikinės upės slėnis, buvęs smėlio karjeras, tvenkinio pakrantė. Jame gausu medžių skulptūrų, įrengta unikali akmeninė estrada. Čia nuolat rengiami įvairūs kultūriniai renginiai, puiki vieta poilsiui ir laisvalaikiui praleisti. Prie parko esančio aeroklubo organizuojamos aviacijos šventės. Buvusiame karjere vyksta auto-moto varžybos.
Sertifikuoto LNTAA brokerio patikimumą ir sąžiningumą Jums garantuoja prie foto nuotraukų pateiktas nekilnojamojo turto brokerio sertifikatas. Nr. 201629
BENDRA INFORMACIJA:
- Namo tipas: rąstinis.
- Aukštų sk.: 1- no su pastoge;
- Kambarių sk.: 9 kambariai;
- Būklė: renovuotas;
- Žemės sklypas: 2,86 ha.
KOMUNIKACIJOS:
- Vandentiekis: vietinis, šulinio;
- Kanalizacija: vietinė;
- Šildymas: krosnelė, židinys.
ĮRENGIMAS IR APDAILA:
- Plastikiniai langai;
- Naujai pakeista elektros instaliacija
- Pakeistas vamzdynas;
- Įrengta svetainė, virtuvė, du vonios kambariai.
PRIVALUMAI:
- Renovuotas gyvenamasis namas bei klėtis;
- Nauja namo stogo danga;
- Apšiltintos namo sienos bei stogas;
- Nauja elektros instaliacija;
- Asfaltuotas privažiavimas;
- Vaizdinga vietovė;
- Tinka ir verslo vykdymui.
LOKALIZACIJA:
- 1,5 km Akmenė;
- 9,3 km Venta;
- 15 km Naujoji Akmenė.
Kaina: 125 000 eurų.
Ieškote sodybos išskirtinėje vietoje Akmenės r.?
Kviečiame apžiūrėti sodybą Jums patogiu laiku.
Norite, kad Jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite ir mes tuo pasirūpinsime!
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai