MSM 1500mg. Pakuotėje 120 tablečių.

MSM 1500mg. Pakuotėje 120 tablečių.

15 €
ID: 2155934
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5824
MSM 1500mg. Pakuotėje 120 tablečių.

Skelbimo aprašas

MSM 1500mg. Pakuotėje 120 tablečių.

MSM: mažina sąnarių uždegimą

• Raumenis ir sąnarius leidžia išgydyti greičiau
• Didina energingumą, budrumą, psichinę ramybę ir gebėjimą susikaupti
• Sumažina raumenų mėšlungį ir spazmus
• Reikalingas kolageno sintezei
• Padeda normalizuoti skrandžio funkciją
• Padeda nuraminti rėmenį, GERD ir alergijas maisto produktams bei žiedadulkėms
• Padeda sukurti nedraugišką vidinę aplinką daugelio rūšių parazitams
• Padeda esant galūnių ir virškinamojo trakto diabetinei neuropatijai
• Pagreitina žaizdų gijimą, sumažina audinio randus
• Skatina imuninės sistemos funkciją

Kas yra MSM?

MSM (metilsulfonilmetanas) yra natūrali, organiškai susidariusi maistinė siera dalyvaujanti daugelyje organizmo funkcijų. Po deguonies, vandens ir druskos MSM yra ketvirtas pagal reikalingumą žmonių ir gyvūnų mitybos elementas. Siera dalyvauja beveik kiekviename organizmo medžiagų apykaitos procese ir yra pagrindinė sveikų ląstelių regeneracijai bei maitinimui.

Siera yra viena iš pagrindinių organizmo struktūros medžiagų. Be tinkamo sieros ar MSM kiekio negali formuotis geros ir sveikos ląstelės. Kai organizme trūksta MSM, jis negali pagaminti pakankamai gerų ląstelių, kurios įveiktų ligotų ląstelių poveikį. Tuomet prasideda įvairios ligos, gėla, skausmas ir alergijos iki kol ištaisoma gerų, sveikų ląstelių problema. Kūnas išgydys pats save, jei tik gaus tinkamų maistinių medžiagų. Gerai sveikatai palaikyti kiekvieną dieną reikalingas kad ir nedidelis MSM kiekis! Be tinkamo MSM kiekio organizme liaukos ir toliau kurs amino rūgštis, tačiau nepagamins tinkamų fermentų, dėl ko atsiras polinkis ligoms.

MSM tai lankstus ryšys tarp baltymų. Kai viena ląstelė miršta, kita užima jos vietą. Be reikiamo MSM kiekio jos sukuriamos, tačiau tampa nelanksčios. Kai audiniai praranda savo lankstumą, problemos išplinta į plaučius ir kitas kūno vietas.

Kaip MSM veikia?

MSM palengvina deguonies, anglies dioksido, maistinių medžiagų mainus, kas skatina odos gijimo procesą. MSM yra maistinės sieros biologinis šaltinis savo siera prisidedantis prie baltymų, hormonų, jungiamojo audinio, fermentų sintezės. Kaip pagrindinis kolageno komponentas siera padeda organizmui užkirsti kelią uždegimui ir palengvina jungiamojo audinio atstatymą. MSM naudingas tuomet, kai naudojant vitaminą C, kuris kaip žinoma būtinas jungiamojo audinio sintezei, padidėja MSM pasisavinimas ir panaudojimas.

MSM veikia kaip analgetikas ir kaip antiuždegiminė medžiaga. Jis taip pat slopina raumenų spazmus ir padidina kraujo pratekėjimą. MSM labai svarbus jungiamojo audinio visų tipų formavimuisi. MSM yra natūrali organinė siera randama visų gyvų organizmų, įskaitant žmogaus, kūno skysčiuose ir audiniuose.

MSM detoksikuoja organizmą ir padidina kraujo apytaką. Kadangi kauluose yra keletas nervų, skausmas į juos ateina iš minkštųjų audinių. MSM nuima uždegimą, leidžia raumenims gyti ir saugo juos nuo skausmo atsiradimo.

Kodėl vartojamas MSM?

Kadangi biomaistinė siera vaidina labai svarbų vaidmenį sveiko organizmo funkcijoms ir ne tik, buvo nustatyta, kad MSM papildai padeda esant daugeliui sveikatos problemų, tokių kaip: alergija, astma, emfizema, plaučių funkcijos sutrikimas, artritas, galvos skausmai, odos problemos, skrandžio ir virškinamojo trakto sutrikimai, kraujotakos sutrikimai, ląstelių kosmosas ir absorbcija.

Alerginė reakcija yra tiesiog organizmo reakcija į kažką svetimą patekusį į jūsų sistemą. Šie svetimi baltymai ir laisvieji radikalai įsibrauna į organizmą ir sukelia reakcijas bei problemas. Organizmas reaguoja čiauduliu, švokštimu, patinimu, akių paburkimu ir pan.

Vartojant MSM ląstelės tampa pralaidesnės, taip organizmui leidžiančios greičiau išsivalyti nuo pašalinių dalelių. Organizmas yra taip sukurtas, kad kas dvylika valandų išvalo kiekvieną ląstelę nuo bet kokių nepageidaujamų šiukšlių. Kai mityba netobula, ląstelių sienelės tampa kietomis ir standžiomis, o tai trukdo skysčio prasiskverbimui pro ląstelių sieneles. MSM minkština ląstelių sieneles, todėl svetimi baltymai ir laisvieji radikalai išplaunami iš organizmo. Jei MSM pakanka, visos pašalinės dalelės gali būti pašalintos, o alergijos daugiau nebeatsirasti.

Kaip maisto papildas MSM rekomenduojamas neutralizuoti ir pašalinti toksinams, taip pat palengvinti aplinkos bei maisto alergijos simptomams, uždegiminių ligų skausmui, virškinamojo trakto negalavimams ir infekcijoms.

Raukšlės: MSM padeda sumažinti raukšles ir suteikia sveiką bei gyvybingą išvaizdą, taip pat stiprina plaukus ir nagus. Kai organizmas keičia senas odos ląsteles, o MSM trūksta, tai naujos ląstelės yra standžios ir prisideda prie raukšlių susidarymo. MSM papildai padeda organizmui sveikomis, elastingomis ląstelėmis pakeisti blogas ląsteles. Su laiku raukšlės išnyksta. Rudos ir juodos spalvos dėmės bei odos navikai gali būti sustabdyti ir panaikinti, nes naujos ląstelės keičia „nepakankamas“ ląsteles.

Plaučių disfunkcija: Ne visada rūkymas sukelia emfizemą. Arkliai bei šunys suserga emfizema nors jie ir nerūko: MSM trūkumas sukelia šią būklę (suvirinimo dūmai, tabako dūmai ir t.t. tik pasunkina), o MSM papildai gali padėti pakeisti šį procesą.

Diabetas: Net diabetikai gali pasinaudoti MSM papildais. Kraujyje gali pasireikšti cukraus kiekio savireguliacija, nes MSM kraujyje sudaro sąlygas tinkamam cukraus kiekiui ir insulino absorbcijai bei atkuria pažeistą kasą. Kai MSM trūksta, ląstelių membranos tampa mažiau pralaidžios, kasa apkraunama ir galiausiai sutrinka, o cukraus kiekis kraujyje prisotina jį, bet ne patenka į ląstelių mitybą bei energiją.

Skausmingi sąnariai ir raumenys: Daugelio sportininkų atsiliepimais MSM geba padidinti sporto ištvermę ir pašalinti raumenų skausmą. Taip nutinka dėl to, nes MSM padidina organizmo gebėjimą pašalinti atliekas ir toksinus ląsteliniame lygmenyje, nuo ko ir prasideda gera savijauta.

Candida mielės: Šis organizmas priklauso storajai žarnai, kur ji egzistuoja kartu su acidophilus ir saugo nuo kenksmingų bakterijų poveikio. Kai acidophilus pakenkiamos ar pašalinamos antibiotikų vartojimo, candida gali išbujoti tiek, kad tampa „sistemine“, t.y. patenka į kraują, kur konkuruoja dėl maistinių medžiagų ir skleidžia atliekas, kurios tampa daugelio ligų simptomais. MSM subalansuoja kraujo ir organizmo audinių pH, neleidžia Candida gyventi už žarnyno ribų, kur joms ir priklauso.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 tabl.
Vienetų skaičius pakuotėje: 120

Vieneto kiekis:
• Metilsulfonilmetanas: 1,5g (1500mg)

Kitos sudedamosios dalys: mikrokristalinė celiuliozė, stearino rūgštis, magnio stearatas (augalinės kilmės).


Vartojimas

Vartoti po vieną (1) tabl. vieną-du kartus dienoje valgio metu.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 15EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Kontaktai

Vardas
Tomas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai