Moksleivių atostogų metu dienos dailės stovykla 7-11 m. vaikams, Vilniuje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Moksleivių atostogų metu dienos dailės stovykla 7-11 m. vaikams, Vilniuje

Sutartinė
ID: 6248108
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Skelbimo aprašas

DIENOS DAILĖS STOVYKLA „AŠ KŪRYBIŠKAS“ 7-11 m. vaikams mūsų MENŲ STUDIJOJE „LINKSMOS SPALVOS“, Laisvės pr. 123, Vilnius
5 darbo dienos- 86 Eur

(STOVYKLA VEIKIA: NUO 7.30 IKI 18.00 val.)

Į stovyklą kviečiame 7 m. – 11 m. vaikus, mėgstančius piešti ir tapyti, norinčius kurti, dekoruoti, spalvinti, lieti akvarelę, kurti paje mašė formas, ar verti karoliukus, kurti kažką gražaus. Stovyklos metu dar skaitome knygas, žaidžiame, bendraujame. Su vaikais dirba dailininkai pedagogai, įvairių sričių, todėl vaikai ir tapo ir piešia ir spaudžia grafiką, dekoruoja, lipdo ir kt.

Avansinis registracijos mokestis – 30 eurų, tada vieta vaikui rezervuojama. Visas mokėjimas turėtu būti įvykdytas iki stovyklos pirmos dienos (atvykstant į stovyklą)

NUOLAIDOS taikomos rezervuojant ir apmokant iš anksto

Mes rengiame Jūsų vaikams kokybišką stovyklą, skiriame kiekvienam vaikui, daug dėmesio, atsižvelgiame į kiekvieno gabumus ir poreikius piešti, pažinti ir draugauti.
Stovyklos kaina – jau su įskaitytomis visomis dailės priemonėmis, keramikos išdegimu ir dienos pietumis artimiausioje kavinėje, užkandžiais pavakary, 2-3 arbatėlės per dieną.
Išvykos į dailės galerijas, piešti į gamtą šią stovyklą neorganizuosime. Kursime, dirbsime, bendrausime vietoje studijoje. Jūsų vaikui siūloma kokybiška, nuoširdi aplinka, lavinimas, poilsis, draugiškumas. Tai galimybė Jūsų vaikui kurti, žaisti, bendrauti kartu su mūsų menų studijos dailininkais, kai norės ilsėtis- galės skaityti knygą, žaisti.
Stovyklos metu vaikai sukuria daug gražių darbelių- tapybos, grafikos, keramikos, šilko tapybos, dekupažo, dekoruojame porceliano ar stiklo puodelius. Jei geras oras ir vaikai to nori, pasivaikštome, žaidžiame aikštelėse. Jei ne, tai studijoje tikrai yra ką veikti..
Vaikams prašymas turėti: antrus batukus persiauti studijoje, jei lietingas oras išvykai į kavinę batus, aprangą pagal orą.



Jei yra vietų - galite prisijungti vienai dviem, trims dienoms (tai reikia derinti tel. 8 68784853- Žimantė). Jei užsakote iš anksto dienas parinksime pagal Jūsų pageidavimą (dvi, tris, keturias).
Galima rinktis grafiką, patogų šeimai.

MALONIAI KVIEČIAME PIEŠTI, KURTI MĖGSTANČIUS VAIKUS
Plačiau žiūrėkite:
www.linkssmosspalvos.lt, mūsų NAUJIENŲ skyrelyje,
Registracija 8 687 84853, [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai