Minkšti baldai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Minkšti baldai

0,29 €
ID: 5546673
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 340

Skelbimo aprašas

Siūlome minkštus, modernaus dizaino kampus, sofas, sofas-lovas, miegamojo lovas. Baldai gaminami iš kokybiškų medžiagų, taigi jų naudojimas yra praktiškas o prekės labai kokybiškos. Prekės galima komplektuoti pagal kliento pageidavimą. Didelis audinių pasirinkimas. Galimas gaminys iš odos ar eko odos, su patalynės dėže ar be jos. Baldai gaminami Lietuvoje. Suteikiama 24mėn. garantija. Prekes galima apžiūrėti salonose arba užsisakyti internetu www.artobaldai.lt.
Taipogi yra didelis čiužinių pasirinkimas.
Čiužiniai Vegas — optimalus derinys aukštos kokybes žaliavų bei priedų iš pirmaujančių Europos gamintojų ir pažangių gamybos technologijų. Tai yra puikus rezultatas sunkaus darbo ir mokslinių tyrimų siekiant sukurti išskirtinio poilsio aplinką.
Pasižymėdami pastovia prieinama kaina ir aukšta kokybe, čiužiniai Mattino suteikia galimybę miegamojo atnaujinimą paversti maloniu ir nevarginančiu procesu, idealiai atkartojančiu seną gerą italų tradiciją.
Markės pavadinimas itin puikiai primena pagrindinę bet kokio čiužinio savybę. Juk "Mattino" itališkai reiškia "rytas", o žvalus ir malonus rytinis nubudimas — tai ir yra geriausias lovos kokybės rodiklis.
Aura plius čiužiniai, pagaminti naudojant sertifikuotas medžiagas. Galite rinktis iš čiužinių su viscoelastine (memory) medžiaga, sukurta pagal naujausias NASA technologijas. Tai puikiai kvėpuojančios, neleidžiančios drėgmei kauptis, bei prie kūno formų prisitaikančios medžiagos, naudojamos Elastingų čiužinių linijoje. Čiužiniai su atkuriamosiomis savybėmis prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl užtikrina patogumą bei ortopedinę pagalbą miego metu. Taip pat iš čiužinių su kišeninėmis Pocket, Multipocket spyruoklėmis arba Bonell tipo spyruoklių blokais. Galimi įvairūs, tokių čiužinių, sudėties variantai. Taip pat galite įsigyti Latekso čiužinių. Taip pat, naudojama elastingas putų poliuretanas ar viscoelastinė (memory) medžiaga visų išmatavimų antčiužiniuose.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai