Meškinai Teddy 80 cm po 15 eur!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Meškinai Teddy 80 cm po 15 eur!

14,99 €
ID: 6994475
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Skelbimo aprašas

Geriausios kainos/kokybės garantija! Sertifikatai! Kamšalas/užpildas granulės!
Didžiulis meškinų pasirinkimas: I-VII 8-22val. Greitas pristatymas kurjeriu arba siunta.
Meškiukai, meškinai, dideli meškinai, gigantiški ir milžiniški meškinai: turime didžiausią pliušinių meškinų pasirinkimą Lietuvoje ir geriausias kainas bei kokybę. DIDMENINĖ-MAŽMENINĖ PREKYBA.
Prekyba meškinais, žaislais internetu bei taip pat galima išsirinkti vietoje (prieš atvažiuojant pasiskambinti 8-698-24995).
Meškinų modeliai: klasikinis Teddy, amierikietiško stiliaus Barney, europietiško stiliaus Martin, su širdele Love You, kelių spalvų Happy. Dydžiai nuo 50 cm iki 340 cm.
Nepermokėkite ir įsigykite kokybišką prekę! Turi būti ne tik kokybiškas meškiuko/meškino kailis, bet ir kas labai svarbu kamšalas-užpildas: granulės (silikonizuotas poliesterinis susuktas pluoštas rutuliukais). Pigus sinteponas ar tuo labiau superpigi perdirbta patalynė ilgai neišlaikys gražios formos. Tokiu atveju toks meškinas būna ir pigios savikainos bei turi kainuoti perpus pigiau negu pasiūlyti mūsų. Dažnai nesąžiningi prekeiviai taupo Jūsų sąskaita ir sveikata! Ko gero tik pas mus įsigysite kokybiškiausią prekę!

Jūsų patogumui elektroninė parduotuvė www.gramofonas.com

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai