MES ATLIKSIME VISUS SMULKIUS REMONTO IR BUITIES DARBUS UŽ JUS !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

MES ATLIKSIME VISUS SMULKIUS REMONTO IR BUITIES DARBUS UŽ JUS !

Sutartinė
ID: 7206600
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 49

Skelbimo aprašas

KUO GALIME JUMS PADĖTI?
Mes atliekame visus smulkius remonto ir buities darbus, kurių niekas nenori atlikti. Pasirinkus mus, jūs ne tik gausite tikrus specialistus, žinančius savo darbą, bet ir sutaupysite savo laiką, kurį galėsite skirti sau ir savo šeimai.

Žolės Pjovimas
Trinkelių Priežiūra
Plytelių Klijavimas
Valymo Paslaugos
Santechnikos Darbai
Perkraustymo Darbai
Sodininkystės Darbai
Baldų Surinkimas
Automobilio Darbai
Staliaus/Dailidės Darbai
Elektros Darbai
Naujų Technologijų Darbai
Kapaviečių Tvarkymas
Sniego Valymas
Malkų Skaldymas
Įvairūs Smulkūs Remonto Ar Buities Darbai

KODĖL ŽMONĖS RENKASI MUS?

Griežta Kokybė
Darbus atliekame profesionaliai, norime sukurti gerus santykius su jumis ir sugrįžti dar kartą pas jus. Darbus atliekame kokybiškai, kad patenkintume jūsų lūkesčius.

Klientas Svarbiausia
Suprantame, kad jums svarbiausia kokybiškai ir greitai atliktas darbas. Todėl mūsų prioritetas suteikti auksčiausios kokybės paslaugas už geriausią kainą.

Profesionali Pagalba
Mūsų komanda sudaryta iš profesionalių specialistų. Kiekvienas moka savo darbą geriausiai. Taip norime užtikrinti aukščiausio lygio paslaugas.

Patogumas
Mes koncentruojamės į jūsų brangaus laiko taupymą, todėl išnaudojame naujausias technologijas, kad užtikrintume greitą, patogų, paprastą, aukščiausio lygio aptarnavimą skirtą tik jums.

Smulkūs Darbai
Atliekame ir mažiausius darbus, kurių kiti profesionalai nenori imtis. Tai suteikia mums išskirtinumą prieš kitus ir sukuria ilgalaikius santykius su klientais.

Lankstumas
Esame 100% lankstūs ir visada prisitaikome prie savo klientų. Drąsiai kreipkitės ir rasime geriausią sprendimą jūsų problemai.

KODĖL TAI DAROME?

Pastebėjome, kad Lietuvoje profesionalūs specialistai nenori važiuoti ir atlikti įvarių smulkių remonto ir buities darbų, kurie yra neišvengiami mūsų kasdienybėje. Norime atnešti didžiulę naudą žmonėms, taupyti jūsų laiką, kurį galite skirti sau ir savo šeimai, taupyti jūsų pinigus, pasirūpinti jūsų namais ir visa aplinka. Esame profesionalūs, lankstūs, greiti ir pasiruošią jums padėti! Todėl drąsiai kreipkitės ir surasime geriausią jūsų problemos sprendimo būdą.

Daugiau informacijos galite rasti čia: https://easyworks.lt/

Kontaktai:
El.p.: [email protected]
Tel.: +37065298316

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai