Mėlynos potencijai - Eriacta

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mėlynos potencijai - Eriacta

Sutartinė
ID: 7805810
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Skelbimo aprašas

Ranbaxy Eriacta 100 - tai 100 MG sildenafil tabletės, dar žinomos kaip "mėlynos". Tai veiksmingas preparatas, naudojamas vyrų erekcijos disfunkcijai (ED) gydyti. Erekcijos disfunkcija yra būklė, kai vyras negali pasiekti ir (arba) išlaikyti erekcijos, tinkamos lytiniams santykiams. Taip atsitinka dėl sumažėjusios kraujotakos dėl fizinių sužalojimų ir tam tikrų sveikatos sutrikimų arba dėl tam tikrų psichologinių sąlygų, tokių kaip nerimas, stresas, depresija ir kt. Ranbaxy Eriacta padės išspręsti šias problemas

Eriacta sudėtyje yra naudojama viena seniausių ir patikimiausių formulių, t.y. 100mg sildenafil citrato. Eriacta 100 MG tabletė atpalaiduoja kraujagysles ir padeda padidinti kraujo tekėjimą į varpą. Eriacta padės jums pasiekti ir išlaikyti standžią erekciją.
Eriacta 100 MG tabletę geriau vartoti neprisivalgius. Tabletę rekomenduojama išgerti 45–60 minučių prieš lytinius santykius. Tačiau jūs taip pat galite vartoti Eriacta iki 4 valandų iki sekso.

Pristatymas visoje Lietuvoje neutralioje pakuotėje paštomatais, registruotu ar išperkamuoju paštu. Galimybė atsiimti Kaune. Galimas pristatymas ES šalyse.

•Kontaktai: +37062384706 sms, skambučiai, Viber, Whatsapp. El. Paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai