Meldorfer/elastolith plytelių klijavimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Meldorfer/elastolith plytelių klijavimas

21 €
ID: 8056758
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

Jei dar neturite plytelių, Caparol "Meldorfer" plyteles galima suorganizuoti, pristatyti ir pan. Bendra "Meldorfer" medžiagų kaina apie 44 eurai / kvadratą.

Dėl ornamento, kainos, bei visų kitų įpatumu kartu susitarsime prie namo, objekta visada norėčiau apžiūrėti pats, todėl tikrai galėsiu atvykti tik apžiūrėti. Kaip turėtų tiksliai išsidėstyti plytelės, gali būti nutarta pagal jusų nuomonę ir mano pasiulymus. Taip pat galite skambinti su klausimais dėl pačių plytelių, jų klojimo savarankiškai, užsakymo ir pan. Rimtai susidomėjus galima apžiūrėti jau atliktus darbus gyvai.

Apytikslę kainą galėsiu pasakyti prieš pradedant darbus, išmatavus kvadratūrą, ar su brėžinio pagalba.

Taip pat galima susitarti ir del "Šlapio" šiltinimo (polistirolo) ir armavimo darbų. (16 €/m² - Šiltinimas 8 €/m², Armavimas 8 €/m². Visi angokraščiai skaičiuojami metrais)

Dažniausiai dirbu vienas, todėl darbai užtrunka ilgiau, tačiau asmeniškai galiu užtikrinti kokybę. Atsiskaitymas pagal padarytą darbą kiekvieną savaigalį, arba pagal situaciją, susitarima.

Kaina nuo 21 €/m² iki 30 €/m², priklausomai nuo bendro darbo ir ornamento sudetingumo, pastolių bei pastogės pastatymo (dirbant reikia apsaugoti fasada nuo lietaus), mokesčių (ar reikės saskaitos faktūros, ar atsiskaitymai pavedimu).
(Dėl kitų medžiagų, kaip juostos, plevelės ir pan, susitarsime kaip jums patogiau, paprasčiau)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai