Medinių durų gamyba

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Medinių durų gamyba

Sutartinė
ID: 6922811
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 82

Skelbimo aprašas

Medinių durų gamyba


UAB “DEISLADA” pagal Jūsų asmeninius poreikius, pastato architektūrą siūlome aukštos kokybės, europinio tipo lauko  duris.

Mes gaminame vidaus, lauko duris iš medienos, medžio masyvo,  stiklo paketų, šiltintų plokščių, įvairaus storio, dažytas, padengtas aliuminiu, beicuotas bei lakuotas, vienvėres ar dvivėres duris. Slenksčius gaminame iš aliuminio ir medžio. Mūsų užsakovai gali rinktis iš standartinių modelių variantų arba individualiai suprojektuotas duris. Mes galime pagaminti įvairaus dizaino ir dydžio duris.



Gaminant lauko duris, ypatingas dėmesys skiriamas darbo ir medžiagų kokybei. Mūsų meistrai turi aukščiausią kvalifikaciją, gamyboje naudojamos  tik aukštos kokybės furnitūra ir medžiagos.


Euro 68 profilio medinės lauko durys
Medinių lauko durų varčios storis 68 mm. Sandarumą užtikrina tarp varčios ir staktos montuojama guminė tarpinė. Lauko durys gali buti vienvėrės arba dvivėrės, aklinos arba su stiklo paketu, iš skaidraus arba raštuoto stiklo.

Įstatome durų spynas, rankenas, reguliuojamus vyrius. Užsakovo pageidavimu, lauko duris galime padengti laku, suteikti durims spalvą, pasirinktą užsakovo iš plačios spalvinės gamos.

Kvalifikuoti specialistai, užsakovo namuose, atliks medinių lauko durų angos matavimus bei, jam pageidaujant, durų montavimo darbus. Darbai atliekami laiku ir kokybiškai.

Euro 92 profilio medinės lauko durys, durys balkonams, terasoms gaminami 92 mm storio iš klijuotos medienos (galima rinktis iš įvairių medienos rūšių: ąžuolo, pušies, raudonmedžio ir kt), stiklo paketo ir šiltinimo plokštės. Medinės lauko durys būna dažytos, padengtos laku ar beicu, o išorėje padengtos aliuminiu.

Euro 92 profilio medinių lauko durų slenkstis – aliumininis arba kietmedžio.

Į duris įmontuojami reguliuojami vyriai, durų spyna su fiksatoriais.

Euro 92 profilio medinių lauko durų modelį galima pasirinkti standartinį ar suprojektuoti individualiai.

Euro 92 profilio medinių lauko durų privalumai –tvirtumas, ilgaamžiškumas,  šilumos taupymas, priimtina kaina bei patrauklus  dizainas.

Skandinaviškos durys
Šiuo metu yra populiarios  skandinaviškos durys, gaminamos iš stiklo paketo, klijuotos pušies medienos  ir šiltintos plokštės pagal skandinavišką tecnologiją.

Medžio masyvo vidaus durys
Jeigu užsakovas pageidauja natūralios medienos  ir išskirtinio dizaino, mes siūlome medžio masyvo vidaus duris iš įvairių medienos rūšių – ąžuolo, eglės, pušies, uosio, buko,  juodalksnio, raudonmedžio ar kitos medienos.

Vidaus durų stakta gaminama atsižvelgiant į sienų storį, norimą konfiguraciją (pvz. arkos formos), kad užtikrinti garso izoliaciją į staktą patalpinama tarpinė. Durys gaminamos  su slenksčiu ar be. Medžio masyvo vidaus durims parenkame norimą medienos spalvą ir atspalvį pagal užsakovo pageidavimus.

Didelis pasirinkimas rankenų, spynų, stiklo spalvų.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami:
Tel: +370 682 65 414.
FAX: +370 385 58 388.
El. Paštas: [email protected]
http://deislada.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai