Medinis baltas lopšys su lingavimo funkcija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Medinis baltas lopšys su lingavimo funkcija

70 €
ID: 6887922
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Baltas medinis lopšys su lingavimo funkcija kūdikio lengvesniam užmigdymui (nenorint fiksuojasi į stabilią būseną), labai dailus ir jaukus, su specialiai kūdikiui skirtu kietesniu čiužinuku (pridedu čiužinuko baltą medvilninę paklodėlė su guma) ir su baltu baldakimu (nuotraukose matyti pritvirtintas tik baldakimo metalinis stovas, bet yra ir pats baltas baldakimas). Viskas labai geros būklės, nedaug naudota, nesubraižyta, nenudrengta.

Čiužinuko dydis 91 cm x 47 cm.

Šis lopšys - puikus pasirinkimas kūdikio gyvenimo pradžiai, nes jis yra mažesnis už standartinę kūdikių lovytę, todėl užima kambaryje mažiau vietos ir vos gimęs vaikelis jame "nepaskęsta" kaip didesnėje standartinėje lovytėje. Tinkamas naudoti iki kokių 7-8 mėnesių, priklausomai dar nuo kūdikio dydžio ir kada jis pradeda sėdėti.

Kaina nurodyta už lovytę su čiužinuku, paklode ir baldakimu.

Nuotraukose matoma Ficher Price muzikinė karuselė "Džiunglės" parduodama atskirai, už 15 eur. Ji kūdikiui reikiamų ryškių spalvų, sukasi ratu, dega švieselė ir groja įvairios skirtingos muzikėlės (gamtos garsai, Bachas, Mocartas ir kt.), dar yra nuotolinio valdymo pultas.

Randasi Vilniaus pakrastyje, už Pilaitės.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai