šiferio stogo remontas

šiferio stogo remontas

Sutartinė
ID: 7731846
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 40
šiferio stogo remontas

Skelbimo aprašas

Jei šiferinė stogo danga prarado vientisumą, būtina surasti pažeistas
vietas,ir įvertinti stogo medinių gegnių būklę: ar stogo gegnės
nepažeistos pelėsio, ar nėra supuvusių vietų ir panašiai. Atlikus šiferinio stogo įvertinimą pradedamas šiferinio stogo remontas.

Kaip išvengti šiferinio stogo pažeidimų ir apsisaugoti nuo lašančio stogo? Kaip apsisaugoti, kad vanduo nelašėtų- nevarvėtų pro lubas.

Norint išvengti šiferinio stogo pažeidimo ir apsieiti be šiferinio stogo remonto reikia būti atsargiems atliekant stogo priežiūros darbus. Nelaipioti ant silpnų šiferinio stogo vietų, nemėtyti nieko ant stogo paviršiaus, prižiūrėti kaminą, nes kartais apleisto kamino viršūnė pradeda irti ir ant šiferinio stogo gali nukristi plyta nuo kamino ar plytos dalis. Taip pat svarbu prižiūrėti šiferinio stogo lietvamzdžius, kai užsikemša stogo lietvamzdžiai tuomet pro purvą negali nutekėti vanduo kaupiasi "atliekos" ant stogo, stogas drėgsta nes lietaus vanduo kaip reikiant nepasišalina nuo stogo.

 
Jeigu reikalingas Šiferinio stogo remontas skambinkite nurodytu telefonu. Kvalifikuoti šiferinių stogų meistrai pasiruošę išspręsti lašančio stogo problemą ir suremontuoti sutaisyti šiferinį stogą.

Kontaktai

Vardas
Stoguremontas
Telefonas
Miestas
Visa Lietuva
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai