Mažieji bosai- Mobilios žaidimų aikštelės mažyliams ir vaikams NUOMA

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mažieji bosai- Mobilios žaidimų aikštelės mažyliams ir vaikams NUOMA

Sutartinė
ID: 7555739
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

MAŽIESIEMS BOSAMS NUOMOJAME:
3x4 metrų surenkamas žaidimų maniežas
Tai orientuota į MAŽUOSIUS BOSUS žaidimų aikštelė. Erdvė skirta mažyliams ir vaikams, kurioje užteks vietos ir rūpestingiems tėveliams prisėsti (o gal ir paropoti, pasivartyti, ar kitaip padūkti!). Aikštelė aptverta saugia mažyliams tvorele, išklota apsaugančia nuo smūgių ir sutrenkimų, spalvinga tatami danga. Mūsų aikštelė aprūpinta edukacinėmis minkštomis žaidimų formelėmis bei didelį populiarumą pelniusiomis mašinytėmis iš Trijų Drakonų - gaminiai minkšti, pritaikyti mažiesiems. Aikštelėje rasite smagiąsias supynes - banginuką, kuriuo gali suptis nuo 1 iki 3 vaikučių, linksmąjį šokliuką - HIPPO, kuriais gamintojų rekomendacijomis gali naudotis mažyliai nuo 18 mėn. O kad būtų dar smagiau, siūlome jums draugą, meškį Barnį, jis mielai pozuos nuotraukoms, džiugins vaikučius savo miela šypsena, dalins didelius apkabinimus, ar tiesiog bus jūsų minkštu sėdmaišiu.
2x2 metrų kamuoliukų baseinas
Tai minkštas Trijų drakonų gamybos porolono baseinas su minkštais porolono laipteliais ir čiuožykla! Baseinas pripildytas spalvingaisiais, saugiais ir sertifikuotais Happy Bubbles kamuoliukais. Šis minkštas baseinas yra saugus mažyliams (baseino gylis 40cm. tinkamas kūdikiams, kurie moka sėdėti SU TĖVŲ PRIEŽIŪRA) ir žinoma, vaikams!
Mūsų tikslas - pradžiuginti mažuosius bosus saugia, linksma aplinka leidžiant tėvelių galvytėms, kojytėms bei rankytėms a-tsi-pūs-ti!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai