Matematikos Korepetitorius Kaune

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Matematikos Korepetitorius Kaune

12 €
ID: 5770807
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 548

Skelbimo aprašas

Matematikos Mokykla - papildomo ugdymo įstaiga, kuri specializuojasi išskirtinai tiksliųjų mokslų srityje ir laužo sovietmečiu statytų mokyklų standartus. Esame šios srities lyderiai, todėl mokome visų klasių moksleivius bei visų kursų Lietuvos ir garsiausių pasaulio universitetų studentus.

Mokykloje teikiamos šios matematikos korepetitorių paslaugos:

- Asmeninis Matematikos Korepetitorius Kaune.
Asmeninis matematikos korepetitorius Kaune greitai pagerins visų klasių mokinių pažymius, paruoš kontroliniams darbams, stojamiesiems ir brandos egzaminams.

- Matematikos Pamokos Grupėse.
Pamokos grupėse su matematikos mokytoja Kaune - tai užsiėmimai visų klasių mokiniams, kurių metu greitai pagerinsite savo pažymius ir pasiruošite egzaminams.

- Matematikos Korepetitorius Internetu.
Matematikos korepetitorius internetu - pagal Švietimo ir mokslo ministerijos programą individualiai ir grupėse vykstančios matematikos pamokos nuotoliniu būdu.

- Matematikos Uždavinių Sprendimas.
Greitas sudėtingų matematikos uždavinių sprendimas internetu, matematikos kontrolinių atsakymai moksleiviams ir studentams, sprendimų siuntimas realiu laiku.

Daugiau informacijos: telefonu 8-602-55194, el. paštu [email protected], tinklalapyje https://www.mathschool.lt/ arba Facebook paskyroje https://www.facebook.com/mathschool.lt/

Jūsų patogumui, dirbame visomis savaitės dienomis nuo 8 iki 23 valandos, įskaitant šventines dienas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai