Matematikos korepetitorė (patirtis beveik 20 metų)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Matematikos korepetitorė (patirtis beveik 20 metų)

13 €
ID: 7121381
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 116

Skelbimo aprašas

Esu matematikos korepetitorė, dirbanti su moksleiviais jau beveik 20 metų. Myliu matematiką ir tikiu, kad kiekvienas gali ją suprasti, tereikia išaiškinti suprantama kalba ir tempu.

Iš valstybinio matematikos egzamino gavau 97%, Vilniaus Universiteto Matematikos ir Informatikos fakultete studijavau statistikos bakalaurą, užsienio universitete – informacinių sistemų magistrą.

Pamokų kaina (60 min.):
20 € - individuali pamoka
15 € - pamoka su draugu
13 € - pamoka mini grupėje

Pamokos vyksta Rasose, 10-15 minučių pėsčiomis nuo Aušros Vartų, arba nuotoliniu būdu per Skype/Zoom/kitas programas.

Jei neišeina surasti panašaus lygio draugų, norinčių prisijungti, padedu suformuoti grupes.

**********
Mano elektroninė ruošimosi matematikos valstybiniam brandos egzaminui programa NORIU IŠLAIKYTI:
• virš 25 valandų video, kur aiškinamės, kaip spręsti uždavinius, susipažiname su dažniausiai daromomis klaidomis ir geriausiomis strategijomis tokio tipo uždaviniams spręsti
• darbas su realiais buvusiais paskutinių 10 metų valstybiniais brandos egzaminais: pagrindinėmis, pakartotinėmis, bandomosiomis ir pavyzdinėmis užduotimis (viso net 17 egzaminų!)
• skirta moksleiviams ir eksternams, kurių matematikos žinios nėra itin stiprios, ir kurių tikslas – išlaikyti matematikos brandos egzaminą (programos NORIU SURINKTI KUO DAUGIAU TAŠKŲ ir NORIU SIEKTI MAKSIMUMO dar kuriamos)

Imkite iniciatyvą į savo rankas ir padėkite savo vaikui pradėti ruoštis matematikos valstybiniam brandos egzaminui jau šiandien! Už mažiau nei 10 pamokų kainą, įsigykite pilną ruošimosi matematikos valstybiniam brandos egzaminui programą!

Daugiau informacijos apie programą ir galimybė ją įsigyti čia: https://www.udemy.com/course/noriu-islaikyti/?referralCode=674990490A697C605659
**********

Kreiptis galite telefonu +370 692 50765 arba el. paštu [email protected]

PASTABA - jau kuris laikas dirbu išskirtinai su mokykline matematika, tad, taupydama Jūsų laiką, iš karto noriu pasakyti, kad deja, bet studentams padėti negaliu. Taip pat – kontrolinių, testų, egzaminų ir kitų atsiskaitymų už kitus nelaikau.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai