Masažinis lankas Aro Jocca Hoop

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Masažinis lankas Aro Jocca Hoop

9 €
ID: 6136351
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Skelbimo aprašas

Reguliari mankšta su lanku padės atsikratyti nereikalingų kilogramų, pagerins vidaus organų veiklą, žarnyno funkcionavimą, pagerins odos būkle ties juosmeniu bei šlaunimis. Taip pat mankšta su lanku padės sumažinti celiulitą, pagerins kvėpavimo ir širdies kraujagyslių darbą. Šis lankas, nuo įprasto lanko skiriasi tuo, jog turi masažinius gumbelius. Masažinių elementų buvimas, pratimus daro efektyvesniais. Rekomenduojamas pratimų laikas 25 -30 minučių per dieną (nesustojant).
Kai pirmą kartą naudosite lanką gali likti paraudimas ir niežėjimas ties juosmeniu. Siekiant išvengti nepatogumų, dėvėkite diržą arba storesnį megztinį, ir didinkite krūvį palaipsniui. Lanką nerekomenduojama naudoti nėščioms moterims, pagyvenusiems žmonėms ir žmonėms su stuburo ir pilvo traumomis. Laikykitės instrukcijos.
Norėdami surinkti lanką, paspauskite mygtuką ir švelniai sujunkite spalvotas detales. Išardyti lanką paspauskite mygtuką ir pašalinkite elementą. Lanką sudaro 8 dalys. Sportuodami galite naudoti visas 8, ar sumažinti lanką iki 7 dalių.
Svoris iki 1kg
Skersmuo iki 100cm

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai