Martis Larnis ,,Gražioji kiaulininkė”

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Martis Larnis ,,Gražioji kiaulininkė”

2,49 €
ID: 2795916
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 87

Skelbimo aprašas

Siulau Martis Larnis ,,Gražioji kiaulininkė” ,, tel;2417591. 868202300
Šmaikšti ir ironiška knyga, parašyta moters, vardu Mina, dienoraščio forma. Ši moteris turtinga, išmintinga, turinti viską, apie ką galima svajoti. Tačiau, priklausydama elitui, Mina stebi visą jo tuštybę, žmonių kvailumą bei gobšumą ir atvirai iš jo juokiasi. Netrūksta ir vyrų daržui skirtų akmenukų. Knygos herojė nevengia pasišaipyti iš vyrų silpnybių, jų kvailumo, žavėjimosi viskuo, kas yra amerikietiška. Knygoje linksmai pasakojama Minos gyvenimo istorija: kaip ji uždirbo pirmąjį savo milijoną, kaip sutiko savo gyvenimo vyrus, kaip tapo turtinga ir visų geidžiama verslininke. Knygoje gausu “auksinių minčių”, kurios ne tik itin taiklios, bet ir šmaikščios.
- “Viena maža ypatybė skiria vyriškį nuo kiaulės: vyriškis nuolat reikalauja iš savo globėjos švelnumo ir maisto, o kiaulė – tiktai maisto. Bet kaip kiaulės, taip ir vyriškio nevertėtų laikyti namuos tik dėl to, kad reikia su kuo nors bendrauti. Kam pirkti atsargines automobilio dalis, jei gyveni prie geležinkelio šlagbaumo ir gali prisirinkti jų veltui.”
“Netrukdyk vedusiam vyrui sakyti komplimentų svetimai moteriai, nes savo žmonai jis vistiek jų nesakys.”
“Aš iš patyrimo per daug jau gerai žinojau, jog nė vienas daiktas pasaulyje neatsiranda iškart gatavas, o ypač – vyras, jį reikia visą laiką auklėti ir auklėti.”

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai