Mangostanas 475mg. Pakuotėje 30 kapsulių

Mangostanas 475mg. Pakuotėje 30 kapsulių

10 €
ID: 6997458
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 205
Mangostanas 475mg. Pakuotėje 30 kapsulių

Skelbimo aprašas

Mangostanas 475mg. Pakuotėje 30 kapsulių.

Mangostaninė garcinija dar vadinama: angl. King´s-Fruit, Manggis, Mangostan, Mangosteen, Purple Mangosteen, pranc. arbre à benjoin, vok. Mangostanbaum, Mangostane, Mangostane (Tree), Mangostin (Fruit), isp. Mangostán, Mangostán (Tree), Mangostán, Mangustán (Fruit), portug. Mangostão, taj. Mang Khút (Mangkhut, Mangkut), rus. Мангостан ir kt.

Mangostanas: sudėtyje yra stiprių antioksidantų fitonų

• Pasižymi antivirusinėmis savybėmis
• Sumažina senėjimo požymius
• Padidina energiją

Kas yra mangostanas ir ką jis atlieka?

Tai Pietryčių Azijos vaisiai, dažnai vadinami „vaisių karaliais“, turi stiprių antioksidantų fitonų, įskaitant ksantonus (mangostiną) ir polifenolius. Šie ksantonai yra sąlyginai neseniai atrasta polifenolio junginių klasė, kuri biologiškai yra aktyvi ir struktūriškai panaši į bioflavanoidus. Šie junginiai retai sutinkami gamtoje, dauguma jų yra tik dvejose augalų šeimose. Iki šiol buvo nustatyta du šimtai natūraliai pasitaikančių ksantonų. Maždaug keturiasdešimt jų buvo aptikta mangostanų vaisiuose. Įrodyta, jog ksantonai ir jų dariniai teikia naudą, įskaitant priešuždegiminį poveikį, antialergines ir traukulius mažinančias savybes.

Mangostano antioksidantai laikomi galinčiais išgydyti bet kokius sveikatos sutrikimus. Svarbu žinoti, jog vienas iš mangostano privalumų yra tas, jis pasižymi antivirusinėmis savybėmis. Kai užklumpa virusas, pavyzdžiui, peršalimo, vienas iš gydymo būdų yra tiesiog palaukti, kol virusas suaktyvės, o organizmas galiausiai jo atsikratys. Dauguma žmonių linkę gydyti simptomus, o ne patį virusą. Mangostanas lėtina ląstelių senėjimo procesą bei organizmui suteikia daugiau energijos.



Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 veganiška kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 30

Vieneto kiekis:
• Mangostanas (Garcinia mangostana) (vaisius): 475mg

Kitos sudedamosios dalys: Augalinės celiuliozės kapsulė ir magnio stearatas.


Vartojimas

Vartoti po vieną kapsulę iki dviejų kartų per dieną valgio metu arba su stikline vandens.


Kaina: 10EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.



------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Kontaktai

Vardas
Tomas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai