Makiūgalių k. Molėtų r. sav. Plotas 73.4m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Makiūgalių k. Molėtų r. sav. Plotas 73.4m2

59 600 €
ID: 7621666
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 144

Apie

Savivaldybė
Molėtų r. sav.
Statybos metai
1959
Plotas (kv.m.)
73.40
Kambarių sk.
1

Skelbimo aprašas

Parduodama 58 a ploto apželdinta ir sutvarkyta sodyba gamtos apsuptyje. Sodyba yra vos už valandos kelio nuo Vilniaus, skaičiuojant kilometrais – 70 km nuo sostinės ribos, važiuojant Vilnius - Utena kryptimi. Iki sodybos yra geras, nuolat prižiūrimas privažiavimas. Iki artimiausio miestelio – Molėtų, 19 kilometrų. Šalia sodybos, už 1,7 km yra Makių ežeras.
Ši sodyba yra puikus pasirinkimas ne tik asmeniniam poilsiui, tačiau ir kaip investicinis objektas kaimo turizmui. Šiai sodybai priklauso tvenkinys. Sodybos teritorijoje yra vandens gręžinys ir elektros įvadas. Šalia sodybas iškastas tvenkinys, kuriuo galėsite naudotis, bei esant didesniems poreikiams yra galimybė išsinuomoti papildomos žemės.
Sodyba įkurta 1959 metais, tais metais buvo pastatytas namas, kurio bendras užstatymo plotas yra 73,4 m², o namas kapitališkai remontuotas iš vidaus 2012 metais. Sodyboje taip pat rasite rūsį, ūkinį pastatą, daržinę bei tvenkinį. Labai nuošali ir rami vieta.

Sodyboje esantys objektai:
• Geriamo vandens šulinys
• 1959 metais statytas 73,4 m² ploto namas, 2012 metais renovuotas.
• Ūkinis pastatas
• Lauko rūsys
• Lauko pirtis
Kviečiu apžiūrai Jums patogiu laiku! Galima skambinti ir savaitgaliais!

Ieškote, parduodate ar nuomojate nekilnojamąjį turtą - visada rasiu laiko JUMS ir padėsiu visais su nekilnojamuoju turtu susijusiais klausimais!

NT Brokeris Robertas Jurgelėnas
mob. +370 620 60093
El.p. [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai