Maisto papildas - Bee Royal (90) - stiprus antioksidantas !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Maisto papildas - Bee Royal (90) - stiprus antioksidantas !

19 €
ID: 2008262
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 737

Skelbimo aprašas

Maisto papildas Bee Royal:
● puikus baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis;
● stiprina organizmą;
● padidina organizmo apsaugines jėgas;
● tonizuoja organizmą, padidina energiją, ištvermę;
● stiprus antioksidantas.

Bee Royal –unikali kompanijos Santegra® formulė, sukurta Jūsų fizinės ištvermės stiprinimui, suteiks galimybę labiau mėgautis aktyviu gyvenimu. Galingi naujo produkto ingredientai sąlygoja natūralų ir ilgalaikį energijos padidėjimą, skirtingai nei daugelis energetinių produktų, kai efektas greitas, bet trumpalaikis.
Bičių žiedadulkėms reklamos nereikia. Tai natūralus aukštos kokybės, koncentruotas, biologiškai aktyvus mitybos produktas, kurio sudėtyje yra visos pagrindinės, žmogui būtinos medžiagos. Bičių žiedadulkės stiprina imunitetą, nervų sistemą, maitina smegenis, didina energiją ir ištvermę, neveltui jas naudoja sportininkai.
Mėlynai žali dumbliai – spirulina (Spirulina platensis) – vienas iš seniausių augalų žemėje. Spirulina yra unikalus mitybos produktas, nes jo sudėtyje yra iki 70 % pilnaverčio, lengvai įsisavinamo baltymo, polinesočiųjų riebiųjų rūgščių, kruopščiai subalansuotas vitaminų, mineralų ir aminorūgščių derinys. Stebuklingi dumbliai atjaunina organizmą, yra puiki priemonė visiems, kurie rūpinasi savo sveikata.
Bičių pienelis (Royal jelly) – aukštos koncentracijos, pilnavertis, iš tikrųjų karališkas bičių gaminamas produktas. Bičių pienelis veikia kaip natūralus biologinis stimuliatorius, turi bendrą stiprinantį, tonizuojantį poveikį, normalizuoja medžiagų apykaitą, arterinį spaudimą, pagerina širdies darbą. Bičių pienelis nugali nuovargį ir stresą, padidina protinį ir fizinį darbingumą, pagerina atmintį, stimuliuoja imuninę sistemą bei padidina organizmo atsparumą infekcijoms. Bičių pienelis neutralizuoja laisvus radikalus.
Oktakozanolis (Octacosanol) –aktyvusis ingredientas, išgautas iš daigintų kviečių aliejaus. Oktakozanolis –antioksidantas, padidina organizmo atsparumą, suteikia jėgų ir energijos, padidina organizmo aprūpinimą deguonimi.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai