Maisto papildai plaukams ir nagams su Keratinu 500mg D-LAB ABSOLU DE KERATINE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Maisto papildai plaukams ir nagams su Keratinu 500mg D-LAB ABSOLU DE KERATINE

39,9 €
ID: 8027141
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Maisto papildai su natūraliu Keratinu efektyviai padeda kovoti su plaukų slinkimu ir nagų skilinėjimu bei paspartina plaukų ir nagų augimą.

D-LAB Paris formulė, sukurta mažinanti plaukų slinkimą ir sustiprinanti plaukų svogūnėlius. Šie maisto papildai pasižymi didele keratino koncentracija, kuri gerina plaukų ir nagų būklę, didina plaukų apimtį ir struktūrą bei saugo nagus nuo lūžinėjimo.

UNIKALI NAUDA:
✅ Natūralus keratinas - gaunamas iš natūralioje aplinkoje užaugintų avių. Unikali formulė išgauta iš aminorūgščių, kurios yra identiškos žmogaus aminorūgščių spektrui.
✅ Didelė Keratino dozė - 500 mg vienoje kapsulėje, o tai yra veiksmingiausia dozė šiuolaikiniam žmogui. Prancūzijoje, klinikiniais tyrimais įrodyta, kad reguliarus vitaminų ir maisto papildų vartojimas po 500 mg per dieną veiksmingai mažina plaukų slinkimą, nagų lūžinėjimą ir gerina bendrą plaukų ir nagų būklę.
✅ Grynas keratinas gali būti vartojamas atskirai arba profilaktiškai siekiant kovoti su plaukų slinkimu, susijusiu su neurohumoraliniu disbalansu, pavyzdžiui, po gimdymo ar didelio streso.

Daugiau informacijos rasite mūsų internetinėje parduotuvėje:
https://aurelijosspa.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai