Magene H64 širdies ritmo monitorius

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Magene H64 širdies ritmo monitorius

18 €
ID: 8028484
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Nauja
Magene H64 krūtinės diržo širdies ritmo monitoriaus aparatinė įranga ir algoritmas buvo optimizuoti, kad padidėtų širdies ritmo aptikimo pratimo metu patikimumas ir tikslumas.

Baterijos veikimo laikas yra 1000 valandų: 1 valanda per dieną, 4 kartus per savaitę, 2,5 metų darbo laikas. (Akumuliatoriaus veikimo trukmės duomenys pagrįsti laboratoriniais tyrimais. Tikroji padėtis gali šiek tiek skirtis dėl naudojimo aplinkos ir kitų veiksnių.)

[Suderinamas Ant+ ir Bluetooth] 2 duomenų kopijos 1 treniruotei, įrašymas per ANT+ įrenginį ir Bluetooth programėlę vienu metu, su stabiliu perdavimu. ANT+: Magene, Wahoo, IGPSPORT, Bryton, Black Bird Bluetooth: Zwift, Onelap, Strava, Kinomap, Wahoo Fitness, TrainerRoad, Rouvy, Fulgaz, Nike Run Clus, Openrider, Elite HRV, Selfloops HRV ir kt.

[IP67 Atsparus dulkėms ir vandeniui] Kasdienio naudojimo metu patenkina jūsų atsparumo vandeniui ir dulkėms poreikius. 1 metų garantija (ši garantija netaikoma žmogaus sukeltai žalai).

Magene H64 širdies ritmo monitorius taip pat gali būti jungiamas su dviračių kompiuteriais, sportiniais laikrodžiais ir treniruoklių įranga, tokia kaip Peloton dviratis, Onelap dviratis, Nordic bėgimo takelis, Pro-Form bėgimo takelis/iFIT bėgimo takelis/Echelon ir daugelis kitų.

1 pastaba: kai naudojate išmaniojo telefono APP, turite ieškoti jutiklio APP, paieška per telefono sistemos Bluetooth nustatymą yra netinkama.
2 pastaba: prieš pirmą kartą naudodami nuimkite iš anksto įdėto akumuliatoriaus izoliacinį lakštą.
3 pastaba: sudrėkinkite elektrodo sritį Magene logotipas teisinga kryptimi Arti jūsų odos. Arba jutiklio neras kiti įrenginiai.
4 pastaba: H64 jutiklis automatiškai persijungs į miego būseną po 30 sekundžių, kad būtų taupoma energija po to, kai nuėmus širdies ritmo dirželį.

Pakuotė:
Širdies ritmo jutiklis
CR2032 baterija
Reguliuojamas krūtinės dirželis
Greitas pradmenų gidas

Produkto specifikacijos
Pakuotė įtraukta 1*širdies ritmo jutiklis, 1*CR2032 baterija (jutiiklyje iš anksto įdėta), 1*reguliuojamas elastinis dirželis
Matmenys 61,9*34,4*10 mm
Taikomas krūtinės diapazonas Patogus: 64-90 cm Sandariai: 90-110 cm Nerekomenduojama: virš 110 cm
HR skyrius BPM
HR tikslumas +/- 1 BPM
Svoris Modulis: 13 g Krūtinės diržas: 30 g
Sąsaja ANT+/Bluetooth
Baterijos Tipas CR2032*1
HR diapazonas 30-240 BPM
Apsauga IP67
Baterijos veikimo laikas 1000 valandų
Energijos taupymo rėžimas Jutiklis užmigs, jei per 20 sekundžių nebus aptikta jokių duomenų, o įrenginio nepavyks aptikti po miego. Kai įrenginys aptiks duomenis 3 sekundes, jis automatiškai pažadins.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai