LYRALAPIS FIKUSAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

LYRALAPIS FIKUSAS

150 €
ID: 7431311
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 58

Skelbimo aprašas

Lyralapis fikusas (Ficus Lyrata) yra vienas iš daugelio fikuso rūšių, jis dar kitiems žinomas kaip Smuiko lapų figos augalas (Fiddle leaf fig plant) ar tiesiog Figa. Augalas kilęs iš Vakarų ir Centrinės Afrikos tropikų.

Fikusų rūšys Europoje išpopuliarėjo XXI a., kai buvo pradėti naudoti mados ir dizaino žurnaluose bei socialinių tinklų platformose Pinterest ir Instagram. Ši fikuso rūšis populiari ir šiandieną, kurios paieškų per mėnesį socialiniuose tinkluose pateikiama virš 200 milijonų visame pasaulyje. Lyralapis fikusas vis dažniau figūruoja interjero žurnaluose ar parodose. Tai ne tik fotogeniškas, dailiai atrodantis ir puošiantis namus augalas, bet ir juos valantis nuo alergenų. Lyralapio fikuso rūšis viena mėgstamiausių interjero dizainerių. Augalo gigantiški lapai ir tyra žalia spalva, nuobodžiai aplinkai suteikia gyvybės, paverčia ją minimalistine bei stilinga.

Kambariuose, kuriuose yra šis augalas, deguonies lygis yra aukštesnis. Šio fikuso lapai užauga iki 40 cm ilgio ir primena smuiką. Kambaryje ši gėlė užauga iki 2 metrų aukščio. Augalo aukštis 120 cm.

Augalai supakuojami saugiai, naudojant apsaugines ir dezinfekcines priemones, užsakymai pristatomi kurjeriais visoje Lietuvoje, bekontakčiu būdu. Galime pristatyti kaip dovaną su sveikinimo atviruku, tiesiai gavėjui į namus.

Priimame išankstinius užsakymus mamos dienos progai!

Užsisakyti galite mūsų el. parduotuvėje: https://holitrees.lt/fikusas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai