Lova Boxsprings&matress Nephritte

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lova Boxsprings&matress Nephritte

465 €
ID: 6823413
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Yra žinoma, kad pagrindinis baldas ir miegamojo traukos centras yra lova. Lova yra tas būtinas baldas, be kurio neįsivaizduojamas miegamasis. Ir vis daugiau žmonių atranda „boxspring“ tipo lovas - užtikrinančias maksimalų komfortą ir gerą poilsį miego metu. Šios „boxspring“ tipo lovos populiarėja pasaulyje nepaprastu greičiu. Išsimiegoję tokioje lovoje, įvertinsite jos privalumus - minkštą paviršių ir atpalaiduojamąsias savybes.
Gaminame šiuolaikiškas, modernaus skandinaviško dizaino lovas iš kokybiškų medžiagų. Siūlome 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 bei 200x200cm Lovas. Galime pagaminti ir nestandartinio dydžio, ir skirtingų audinių lovas, pagal Jūsų poreikius.
Miego sistema „boxspring“ sudaryta iš medinio karkasinio rėmo, spyruoklinio čiužinio bei antčiužinio. Lovos pagrindą sudaro stabilus rėmas, o ergonomiškas čiužinys su 5 zonų POCKET spyruoklių branduoliu ant jo. Komfortiškam patogumui jį papildo purus antčiužinis. Tai – naujo dizaino Kontinentinė lova Jūsų namams. Pristatome visoje Lietuvoje. Baldams suteikiama garantija. Į visus klausimus atsakysime telefonu +370 605 77392 arba elektroniniu paštu [email protected] .
www.puikusbaldai.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai