Losjonas kūnui Italwax Miraveda 250ml

Losjonas kūnui Italwax Miraveda 250ml

10,6 €
ID: 8078149
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4
Losjonas kūnui Italwax Miraveda 250ml

Skelbimo aprašas

ALMOND drėkinamasis losjonas odos priežiūrai. Sudėtyje turi saldžiųjų migdolų, saulėgrąžų, jojobos aliejų, taukmedžio sviesto ir vitamino E. Losjonas intensyviai drėkina ir maitina odą, turi regeneruojantį ir antioksidantinį poveikį. Idealiai tinka išsausėjusiai odai.

CITRUS universalus kūno losjonas skirtas nuolatinei odos priežiūrai. Jame yra veikliųjų medžiagų: natūralių saulėgrąžų, jojobos, taukmedžio aliejų, kurie giliai drėkina ir maitina odą. Naudojant reguliariai stangrina bei apsaugo nuo raukšlėjimosi.

Losjonas greitai susigeria, nepalikdamas riebaus efekto. Citrusiniai eteriniai aliejai tonizuoja ir apgaubia maloniu aromatu.

TROPIC aktyvus losjonas odos priežiūrai. Dėl praturtintos sudėties jis puikiai drėkina odą, pašalina išsausėjimą ir odos pleiskanojimą.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai