"Logitech G Pro X Superlight" belaidė įkraunama bluetooth pelė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

"Logitech G Pro X Superlight" belaidė įkraunama bluetooth pelė

75 €
ID: 8072259
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Iš ekspozicijos "Logitech G Pro X Superlight" belaidė įkraunama bluetooth žaidimų pelė, buityje nenaudota, pilnas komplektas su dėžute (LIGHTSPEED receiver'is su adapteriu ir USB-C įkrovimo / duomenų perdavimo laidas), viskas pavaizduota nuotraukose.

** užklijuoti "side grip" lipdukai, o stipriau pakračius viduje kartais kažkas barška, bet veikia idealiai, tvarkinga.

Tai geriausių pasaulio esporto profesionalų pasirinkimas. Lengviausia ir greičiausia PRO belaidė pelė sveria mažiau nei 63g bei užtikrina sklandų slydimą beveik be trinties. Net 25% lengvesnė už standartinę PRO belaidę pelę, tai inžinerinis proveržis. Didelės PTFE kojelės.

"Pro X Superlight" pašalina visas kliūtis ir kuria kuo grynesnį ryšį tarp žaidėjo ir žaidimo, tai Logitech nuolatinio bendradarbiavimo su geriausiais esporto profesionalais rezultatas. Išlaikyta kokybė, konstrukcijos vientisumas ir profesionalams taikomi standartai, kuriuos užtikrina Logitech G.

Lightspeed – naujoviška, profesionalios klasės belaidžio ryšio technologija užtikrina greitą veikimą ir tvirtą ryšį, o išskirtinis Logitech G HERO 25K jutiklis užtikrina neprilygstamą tikslumą, greitį ir nuoseklumą.

Dar daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=x0TyUI4gh0c

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai