Linksmas lagaminas - vaikų šventės Vilnius

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Linksmas lagaminas - vaikų šventės Vilnius

Sutartinė
ID: 7135294
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Linksmo Lagamino studija Vaikams Vilniuje - Švitrigailos g. 8 !!!
Nors mūsų namai šiame mieste dar visai neilgai - jau švenčiame 1 -ąjį gimtadienį, bet su malonumu galime pranešti, kad joje apsilankė jau labai daug Šeimų.
Erdvi, šiuolaikiška ir labai jauki studija suburia visus šventės dalyvius.
Stengiamės, kad mūsų studijoje kiekvienas jaustųsi patogiai. Patiems mažiausiems esame paruošę įvairiausių žaislų, minkštų žaislų, edukacinių užsiėmimų, sensorinius akvariumus, kurie skatina vaikų kūrybiškumą ir padeda vaikams sukoncentruoti dėmesį.
Vyresniems vaikams ir, žinoma, tėveliams esame paruošę stalo futbolą, ledo ritulio stalą,hamakus, kreivus veidrodžius, laipiojimo sienas – kas sukurs daugybę emocijų ir gerų kadrų telefone! Taip pat daug įvairių mašinyčių, kitų žaislų

Viso renginio metu Jūsų pasirinktas Linksmo Lagamino personažas ves programą.
O veiklų jis paruošęs tikrai daug!
Vaikams šventės metu piešiama ant veidukų, daromos šukuosenos, lankstomi balionai. Kartu su vaikais keliaujame į Linksmo Lagamino spintą, kur kiekvienas šventės dalyvis gali persirengti į savo mylimą herojų. Su vaikais taip pat gamine cukraus vatą ir spragėsius, kuriuos vėliau skanaujame. Na ir, žinoma, vyksta įvairiausi žaidimai – estafetės, kūrybinės užduotys, muzikiniai žaidimai, Just Dance žaidimų programa. Visai ne problema jei šventėje dalyvauja ir berniukai, ir mergaitės, skirtingo amžiaus – veiklos pritaikomos KIEKVIENAM.
Visus tėvelius lepiname skania kava, arbata, o vaikus kakava. Turime kavos aparatą, kuris gamina įvairias kavas – cappuccino, espresso, latte, juodą kavą. Visos priemonės jau būna paruoštos – kavos pupelės, pienas, cukrus, vanduo, sirupai, pabarstukai – todėl šiuo klausimu jau tikrai nereikia rūpintis! Lygiai taip pat galite pamiršti ir vienkartinius indus, nes mūsų studijoje rasite visko – lėkštutes tortui ir užkandžiams, stiklinaites, puodelius, įrankius, torto padėklą, dubenėlių, ąsočius. Taip pat turime mikrobanginę ir šaldytuvą/ šaldiklį.
Kuo reikia pasirūpinti Jums? Savo užkandžiais, gėrimais, tortu ir plačia šypseną, nes šventės metu fotografuosime – todėl gera nuotaika tikrai reikalinga.
Nuotraukas Jums atsiunčiame į el. paštą arba iškart po šventės perkeliame į atmintuką.
Taip pat mūsų studijije rasite projektorių, tad jei norėtumėte, galime pajungti Jūsų svečiams paruoštus filmukus

Pakvietimais į šventę mes taip pat pasirūpinome, juos atsiunčiame užrezervavus šventę telefono numeriu +370 698 25257
Personažai:
http://linksmaslagaminas.lt/personazai

https://www.facebook.com/Linksmas.lagaminas.animatoriai/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai