Libertone kolonėlės super garsas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Libertone kolonėlės super garsas

Sutartinė
ID: 7667888
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Jei ieškote paprasto belaidžio garsiakalbio, galinčio leisti muziką iš „Apple iPhone“, „iPod“ ar „iPad“, esate pasiruošęs.  dauguma mūsų išbandytų hi-fi garsiakalbių turėjo „AirPlay“ galimybes.

„Libratone Live“ garsiakalbis yra nepaprastai paprastas, turintis tik vieną daugiafunkcį mygtuką. Visos pastangos jį kuriant buvo nukreiptos į puikios garso kokybės, labai paprasto dizaino ir pastebimai tvirtos bei aukščiausios kokybės konstrukcijos sukūrimą.

„Libratone Live“: dizainas, sąranka ir funkcijos

Standing tall, o ne gulėti horizontaliai, The Libratone Live nerimą kelia primena 2001 anketa Monolith . Mūsiškis buvo „Blueberry Black“ vienetas, suvyniotas į minkštą tamsią vilną, kuri labai maloni liesti. Tai nėra toks audinys, kokio tikitės rasti ant garsiakalbio grotelių, tačiau jis tikrai išskiria „Live“ iš konkurentų taip pat, kaip ir „ B&W P3“ ausinės .

Garsiakalbio korpusas yra trikampė prizmė, su lygiais suapvalintais kampais. Viršuje yra stora, chromuota metalinė rankena, leidžianti „Live“ lengvai pasiimti.

Neturint vidinės baterijos, „Libratone Live“ nėra tikrai nešiojamas kompiuteris, tačiau jei jūs neprieštaraujate nusilenkti , atjungti jį nuo sieninio lizdo ir vėl prijungti kitur - akivaizdu, kad kur nors ne per toli nuo maitinimo taško - lengvai galima nešiotis po namus. Jo 6,5 kg svoris reiškia, kad jis yra nemažas, tačiau nėra toks varginantis.

Jo svoris iš tikrųjų prisideda prie „Libratone Live“ jausmo kaip labai aukštos kokybės technologijos. Blizganti balta plastiko apdaila, tamsi itališka vilna, chromuota rankena ir beveik tinkamas svoris iš tikrųjų suteikia jausmą, kad „Live“ rimtai pagalvojo apie savo konstrukciją ir kai kurias mintis apie jos viduje esančią technologiją.

Su „Libratone“ paukščio logotipu - ar tai yra pelai? Ar tai varnėnas? Ar tai afrikietiška kregždė? - baltai švytėdamas ant vieno „Live“ matomo mygtuko, greitai susidaro įspūdis, kad paprastumas yra labai didelė įmonės dizaino principų dalis. Netoli maitinimo kabelio gale yra maitinimo jungiklis, tačiau be to, viskas, ką darote su „Libratone Live“, atliekama per „iPhone“, „iPod“, „iPad“ ar kitą suderinamą įrenginį .

„Libratone Live“ nustatymas yra labai paprasta užduotis, nesvarbu, ką naudojatės - „Live“ dėžutėje didžiuojasi keletu instrukcijų vadovų, todėl neįmanoma jų praleisti. Paprasta įjungti „Live“, prisijungti prie laikino „Wi-Fi“ tinklo su bet kokiu naudojamu „Wi-Fi“ įrenginiu, nukreipti į tam tikrą interneto adresą, įvesti reikiamą „ Wi-Fi“ tinklo informaciją, tada vėl prisijungti. „Wi-Fi“ ir laukiate, kol „Libratone“ įrenginys bus paleistas iš naujo.

Tai paprastas procesas, o „Live“ prie mūsų bandomojo „Wi-Fi“ tinklo prisijungėme per kelias minutes. Dėl šio proceso „Live“ yra šiek tiek sunku transportuoti tarp skirtingų „Wi-Fi“ tinklų, ko verta. Jei norite tiesiogiai naudotis „Live“, jis turi 3,5 mm pagalbinę įvestį ir mini optinę skaitmeninę garso įvestį, nors jei bandysite prisijungti per „AirPlay“, „Live“ automatiškai nustos groti laidinį ryšį, o garsumas pasikeis į „Live“ laidiniai ryšiai (jei, pavyzdžiui, turite prijungtą televizorių), turi būti atliekami per „iOS“ programą per „Wi-Fi“.

„Libratone“ turi nemokamą programą „Apple App Store“, siūlančią pagrindinę sąranką ir garso reguliavimą bet kuriam bendrovės garsiakalbiui, prijungtam per „Wi-Fi“. Tai taip pat paprasta, kaip ir pats garsiakalbis - galite nurodyti, kiek atstatėte garsiakalbį nuo sienos, ir atitinkamai sureguliuojamas boso ekvalaizeris, bet viskas. Taip pat galite jį naudoti atnaujindami bet kurią „Libratone“ garsiakalbio programinę aparatinę įrangą.


„Libratone Live“ kainuojanti 900 USD kaina tvirtai pakelia aukščiausios klasės, entuziastų garso rinką - ji dalijasi erdve su puikiu „Sonos“ „PLAY“: 5 garsiakalbiais, minėtais „B&W Zeppelin Air“ ir įvairiais „Bose“ produktais.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai