Liapko aplikatorius kilimėlis voleliai akcija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Liapko aplikatorius kilimėlis voleliai akcija

Sutartinė
ID: 7686153
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Skelbimo aprašas

ranga rekomenduojama nugaros srities aplikacijoms, naudojant kaip po kojomis patiestą kilimėlį (stovint, sėdint, gulint). Patogu gulėti ir ant pilvo - profilaktikos tikslais ar atliekant kompleksinę virškinamojo trakto ligų terapiją (gydant kolitus, diskineziją, vidurių užkietėjimą ir pan.), mažinant nutukimą (pilvo srityje išvešėjus poodiniam riebalų sluoksniui). Norint sustiprinti gydomąjį efektą, aplikatorių galima prilaikyti pėdomis, spaudžiant prie lovos kojūgalio, arba tiesiog ant jo stovėti.

Tai kartu ir profilaktinė priemonė, skirta stiprinti ir išsaugoti sveikatą bei darbingumą, organizmo gyvybingumą. Šis aplikatorius normalizuoja miego ciklą, savijautą, medžiagų apykaitą.

Aplikatorius - tai elastinga gumos plokštelė, kurioje įtvirtintos adatos, pagamintos iš organizmui būtinų metalų: cinko, vario, geležies, nikelio ir sidabro.

Stiprų gydomąjį efektą sąlygoja odoje, ties smaigaliais ir tarp adatų susidariusios galvaninės srovės, sustiprinančios mikroelektroforezės cirkuliaciją vidinėse organizmo srityse.

Terapinio seanso trukmė ( t.y. aplikatoriaus poveikio odai laikas) sąlygoja norimą rezultatą:

7-10 min. - siekiant tonizuoti organizmą ar numalšinti aštrų, stiprų skausmą, norint sustiprinti darbingumą ar normalizuoti kraujospūdį hipotonijos atveju

15-30 min. - norint atsipalaiduoti, numalšinti lėtinį, ilgalaikį skausmą, sumažinti arterinį kraujo spaudimą, sukelti mieguistumą.

Teisinga padėtis, naudojant aplikatorių, neutralizuoja diskomforto pojūčius ir yra viena iš sėkmingo gydymo sąlygų. Tokiu atveju tam tikri diskomforto pojūčiai, pasireiškę pirmąsias 5 minutes, netrukus virsta malonios šilumos, vibracijų, pulsavimo pojūčiais ir gana dažnai ? visaverčiu sveiku miegu. Norint, kad aplikatoriaus padėtis būtų teisinga, būtina, naudojant tinkamai sudėtas pagalvėles ir susuktus gauruotius rankšluosčius, kuo tiksliau sumodeliuoti stuburo įlinkius.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai