Lėtaeigė Sulčiaspaudė JR 8000S2 Sidabrinė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lėtaeigė Sulčiaspaudė JR 8000S2 Sidabrinė

299 €
ID: 7266559
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Skelbimo aprašas

JR Ultra 8000 S2 visiškai nauja 2018 m. lėtaeigė sulčiaspaudė. Pirmaujanti 3-osios kartos lėtaeigė sulčiaspaudė, kuri duoda jums DAR DAUGIAU

Kas yra 8000 S2?

Sultys - neįtikėtinas 2 valandų spaudimas per seansą, atnaujinti Triton filtrai ir unikalus 2 žingsnių sraigto dizainas. 8000 S2 yra puiki namų ir komercinė sulčiaspaudė.

Vitaminai - spaudimas tik 37rpm, 8000 S2 yra viena iš lėčiausiai besisukančių lėtaeigių sulčiaspaudžių kurias galima įsigyti, pagaminanti gryniausias įmanomas sultis, pilnas maistingųjų medžiagų.

Skonis - 17 aps./min. išspaudų surinktuvo apsisukimų greitis, subtiliai spaudžia, kad sukurtų gyvybingas, nuostabaus skonio sultis.

Saugumas - nauja patentuota "FeedSafe" bazė su sukama platforma, jokie nereikalingi tirščiai neturi galimybės patekti į sultis.

Grožis - naujas aptakus dizainas su blizgiu arba metalinių spalvų pasirinkimu - tai nuostabus prietaisas Jūsų virtuvei.

Laikas - patentuota "FeedSafe", besisukanti platforma ir ekstra plati įdėjimo anga, suteikianti galimybę įdėti nesmulkintus vaisius, tokius kaip obuoliai, visiškai paprastai. Mažiau pjaustymo, lengviau valdoma ir sutaupanti daugiau laiko!

Savybės - 3 sieteliai sultims ir šerbetui, minkštimo filtras, reiškia, kad 8000 S2 sukuria nuostabiausias sultis Jums.

Kas ją daro tokia gera?

Paprastas sulčių spaudimas!

JR Ultra 8000 S2 sultys gali būti spaudžiamos iki 2 valandų! Tai yra ilgiau negu su bet kuria kita lėtaeige sulčiaspaude, todėl tinka mažoms ir didelėms šeimoms.

Naujoji FeedSafe tiekimo bazė sulčių spaudimą daro švelnų ir saugų. Tiesiog padėkite, pasukite ir sudėkite nesmulkintus produktus į įrenginį, sutaupant laiko ir pastangų.

JR Ultra patentuota lėtaeigių sulčiaspaudžių technologija

Pažangiausias sulčių spaudimo dizainas ir technologijos. Nauja patobulinta Pažangi Spaudimo Technologija 8000 S2 yra naujas 2 žingsnių sraigto dizainas ir filtrai su didesniu akučių plotu, užtikrintys, kad visas galimas sulčių kiekis bus išspaustas, net iš lapinių žalumynų.

Daug daugiau geresnių sulčių

Tik 37 aps./min. sukimosi greitis ir tik 17 aps./min. išspaudų surinktuvo apsisukimų greitis, 8000 S2 sultis išspaudžia, suspaudžia ir išleidžia žymiai švelniau nei kitos lėtaeigės sulčiaspaudės. Tai yra lėčiausias tarp lėtaeigių sulčiaspaudžių, greitis. Lėtesnis greitis reiškia švaresnes, skanesnes ir dar geresnes sultis, kurios mažiau oksiduojasi, jose daugiau maistingųjų medžiagų ir gali būti ilgiau laikoms.

"JR Ultra 8000 S2" yra sulčių spaudimo viršūnė.

Nelašantis dangtelis

Iš anksto sumaišytos sultys ir lengvesnis valymas

Unikalus nelašantis dangtelis leidžia išskalauti mašiną, jei gaminate daugiau nei vienos rūšies sultis. Uždarius dangtelį ir užpilant vandenį, jūs išskalausite kitus skonius, jei ketinate iš karto gaminti antras sultis.

Laikant dangtelį uždarytą sulčių gamybos metu, sultys sumaišomos mašinos viduje, ir išleidžiamos paruoštos. Papildoma nauda yra tai, kad uždarant dangtelį po sulčių gamybos, lipnūs lašeliai nelaša ant darbinio paviršiaus. Taip paprasta, taip efektyvu!

Sultys, glotnučiai, šaldyti vaisių desertai ir riešutų pienas!

Kaip ir visos "JR Ultra" sulčiaspaudės, "8000 S2" turi papildomų funkcijų. 3 "JR Ultra Juicer" filtrai idealiai tinka glotnučių, 100% šaldytų vaisių desertų, kokteilių ir riešutų/sėklų pieno gamybai. Jūs ir visa šeima dabar gali mėgautis skaniais desertais, kurie yra 100% sveiki. Be priedų, konservantų, tik 100% sveiki ir pagaminti namie.

Specifikacijos

37 RPM apsukos

Darbinis laikas 90 - 120 minučių

AC 240 W variklis

50-60 dB triukšmo lygis

BPA, be plastikų

Ultem sraigtas ir Tritano filtras

Pirmyn ir atgal funkcijos

Matmenys: 49 cm aukščio x 16 cm pločio ir 26 cm gylio

Svoris: 8 kg

Perkaitimo ir perkrovos išjungimo saugos sistemos

https://www.blend.lt/letaeige-sulciaspaude-jr-8000s2-sidabrine.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai