Lengva nugara

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lengva nugara

10 €
ID: 7287596
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Skelbimo aprašas

Nugaros skausmas tam tikru gyvenimo momentu ištinka beveik kiekvieną iš mūsų. Nugara patiria didelį apkrovimą dėl nuolatinio judėjimo, tempimo, kūprinimosi ir kėlimo. Mūsų nugaros raumenys gali būti įtempti taip pat ir nuo ilgalaikio buvimo toje pačioje padėtyje. Netaisyklinga kūno padėtis, pasikartojantys judesiai, nejudrumas išbalansuoja apatinę ar viršutinę nugaros dalį ir sukelia kaklo, pečių ir juosmens skausmą.
Apatinės nugaros dalies masažas sutelktas į raumenis, esančius nugaros srityje tarp menčių ir klubų. Tai gali būti naudinga kenčiantiems nuo raumenų įtampos, tiems, kurie visą dieną dirba prie kompiuterio, tiems, kurie vairuoja visą dieną, arba tiems, kurie turi lėtinių nugaros skausmų problemų.
Jei kada nors esate patyrę viršutinės nugaros dalies skausmą, tarpumenčio, pečių ir kaklo srityje, žinote, koks jis gali būti nemalonus. Tai tampa vis labiau įprasta sąlyga, ypač padaugėjus nešiojamųjų kompiuterių, išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių. Naudodamiesi šiais prietaisais, galite pabloginti savo laikyseną, sumažinti judesio diapazoną, įtempti kaklą ir sukelti skausmą.
Viršutinės nugaros dalies masažas skirtas pečių, kaklo ir galvos sričiai, kad būtų atpalaiduoti raumenų mazgai ir atlaisvinta įtampa, susijusi su pečių ir viršutine nugaros dalimi. Tai yra įprastos sritys, reikalaujančios tikslingo ir gilaus spaudimo, nukreipto į trigerio taškus. Reguliarus masažas yra vienas iš geriausių būdų sumažinti nugaros skausmą ir sustingimą.
Masažo kabinetas įsikūręs Savanorių pr., šalia Hyper Maximos. Yra puikus privažiavimas bei nemokama automobilių stovėjimo aikštelė.
Kaina: 30min/10€, 60min/20€, 90min/30€, 120min/40€

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai