Lecitinas 1200mg (atminčiai gerinti). Pakuotėje 100 kapsulių.

Lecitinas 1200mg (atminčiai gerinti). Pakuotėje 100 kapsulių.

9 €
ID: 4871896
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10759
Lecitinas 1200mg (atminčiai gerinti). Pakuotėje 100 kapsulių.

Skelbimo aprašas

Lecitinas 1200mg. Pakuotėje 100 kapsulių.

Lecitinas: leidžia organizmui efektyviai apdoroti riebalus bei sustiprina smegenų veiklą

• Palaiko sveiką smegenų funkciją
• Palaiko sveiką cholesterolio balansą
• Palaiko sveiką kepenų funkciją
• Pagerina ilgalaikių treniruočių bei didelio fizinio krūvio fizinę veiklą
• Lecitinas buvo naudojamas kliniškai apsaugoti skrandį nuo toksinų ir kai kurių vaistų, įskaitant plataus vartojimo nesteroidinius antiuždegiminius vaistus, pavyzdžiui, ibuprofeno, žalingo poveikio.

Kas yra lecitinas?

Biochemiškai, lecitinas yra lipidinė medžiaga, priklausanti fosfolipidų klasei ir esančiai visų gyvų ląstelių sudėtine dalimi. Lecitinas atrastas 1850m. prancūzų mokslininko Maurice Gobley, kuris pavadino jį „lekithos“, graikišku kiaušinio trynio terminu. Iki sojos perdirbimo pradžios kiaušinis buvo pagrindinis lecitino šaltinis. Dėl didelio lecitino kiekio kiaušinio trynys ir šiandien naudojamas maisto produktų emulsijos gamyboje, pavyzdžiui, majonezas.

Fiziologiškai lecitinas yra neatskiriama visų organų ir liaukų dalis. Smegenų 25% sudaro fosfoliopidai. Gyvybiškai svarbiuose organuose, tokiuose kaip kepenys, reprodukciniai organai ir raumenys, taip pat yra didelė fosfolipidų koncentracija. Fosfolipidai taip pat yra visų ląstelių membranų pagrindinė statybinė medžiaga. Membranos funkcijos apima ląstelių aprūpinimą maistinėmis medžiagomis bei atliekų pašalinimą, vidinio ląstelių slėgio reguliavimą ir jonų mainus.

Lecitinas yra junginiuose, kurie atsakingi už sveikų ląstelių membranų priežiūra. Nepakankant lecitino, ląstelės sienelės sukietėja, taip apribojamas maistinių medžiagų srautas ar atliekų pašalinimas iš ląstelės. Tokia padėtis įtakoja priešlaikinį ląstelių senėjimą. Lecitino komponentai taip pat dalyvauja ir kitose ląstelių funkcijose. Lecitinas randamas kiaušinių tryniuose, sojų pupelėse, riešutuose, organų mėsoje,

Ką jis atlieka ir kokiais moksliniais tyrimais tai paremta?

Kaip turintis cholino lecitinas reikalingas ląstelių membranų vientisumo išsaugojimui bei riebalų judėjimui į ir iš ląstelių, taip pat jonams atliekoms ir maistinėms medžiagoms. Be to neurotransmiterio acetilcholino sudėtyje lecitinas yra vienas iš komponentų. Dėl jo buvimo acetilcholine buvo atlikta įvairių tyrimų siekiant nustatyti lecitino įtaką neurologiniams ir psichikos sutrikimams. Dėl cholino formavimo lecitinas giriamas kaip atminties stipriklis, pagerinantis pažinimo funkciją. Moksliniai tyrimai rodo ryšį tarp išeikvoto acetilcholino kiekio smegenyse ir Alzheimerio ligos. Nors nebuvo įrodyta, kad jis gali išgydyti degeneracines ligas, lecitinas gali ją sulėtinti. Lecitinas taip pat reikšmingas liebalų sintezėje ir naudingas didelio kiekio sočiųjų riebalų ir cholesterolio dietoje, nes ląstelėse padidina jų suskaidymą ir sunaudojimą.

Kodėl vartojamas lecitinas?

Iš esmės visi, kurie nori organizmui geriau perdirbti riebalus ar pagerinti smegenų funkciją, turėtų papildyti lecitino kiekį organizme. 25% smegenų masės sudaro fosfolipidai. Daugelyje kitų gyvybiškai svarbių organų, pavyzdžiui, kepenyse, reprodukciniuose organuose ir raumenyse yra dideli fosfolipidų kiekiai. Dažniausiai sutinkamas fosfolipidas yra lecitinas! Lecitinas taip pat geras papildas žmonėms su įvairiais negalavimais. Buvo įrodyta, kad padeda esant egzemai, nerimui, tulžies pūslės priepuoliams, hepatitui, pagerina kepenų veiklą, slopina maniakinę depresiją.

Kiek reikia vartoti? Ar yra koks nors šalutinis poveikis?

• Tipinė paros dozė yra nuo 1200 iki 3600 mg.
• Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant lecitiną reiktų pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu.
• Nėra žinoma su sojų lecitinu susijusių toksiškumo atvejų.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 120

Vieneto kiekis:
• Sojų lecitinas (ne GMO): 1200mg
Kiekvienoje kapsulėje taip pat yra natūralių fosfatidų:
• Fosfadilcholinas: 180mg
• Fosfadiletanolaminas: 155mg
• Fosfadilinozitolis: 120mg


Kitos sudedamosios dalys: želatina, glicerolis, vanduo ir sojų pupelių aliejus.

Alergenų informacija: Turi sojos sudedamųjų dalių. Sudėtyje nėra cukraus, druskos, krakmolo, mielių, kviečių glitimo, kukurūzų, pieno, kiaušinio, vėžiagyvių ar konservantų.


Vartojimas

Vartoti po vieną (1) kapsulę nuo vieno-iki trijų kartų dienoje.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 9EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Kontaktai

Vardas
Tomas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai