Lazeris - LED Disco projektorius Walliebe R80

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lazeris - LED Disco projektorius Walliebe R80

24 €
ID: 8037196
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Super Cool Light Effect Show: Walliebe LED vakarėlių šviestuvai turi tris šviesų derinius (raudoną, žalią, raudoną ir žalią) su 60 skirtingų raštų ir septynių spalvų fonus (raudona, žalia, mėlyna, geltona, žalsvai mėlyna, violetinė ir juoda šviesa). Apšvietimą ir foną galima įjungti arba išjungti savo nuožiūra, o toks kelių efektų derinys sukuria stereofoniškesnę atmosferą ir šaunią sceną bei patirti nepaprastą apšvietimo efektą!

Tinkamiausias darbo režimas: vakarėlio lemputės gali perjungti devynis darbo režimus (4 automatinis režimas + 3 garso režimai + blykstės režimas + nejudantis režimas), nuotolinio valdymo pulteliu galite laisvai keisti apšvietimo režimą ir perjungti apšvietimo efektus. atsipalaidavusi atmosfera. Galingo garso jutiklio dėka šviesa gali keistis pagal muzikos ritmą ar plojimus rankomis. Su ryškia ir galinga lempute, kuri suteikia gyvybės kiekvienam vakarėliui!

Kokybės atnaujinimas: banginių meilės disko lemputė, pagaminta iš tvirto aliuminio lydinio korpuso ir patvarių patobulinimų šviesos karoliukų Kiekvienas šviesos vamzdelis su savo šilumos kriaukle, kiekviena lempa su aušinimo ventiliatoriumi ir vidine protinga aušinimo grandine Aušinimo sistema su trimis kombinuotomis vėsinimo funkcijomis užtikrina, kad disko apšvietimas būtų efektyviai vėsinamas, o tai užtikrina ilgesnį tarnavimo laiką, palyginti su vidutine disko šviesa!

Lengva naudoti: mažas, nešiojamas ir lengvas, bet pakankamai, kad sukurtumėte puikią scenos apšvietimo zoną. Jis gali būti maitinamas maitinimo bloku, asmeniniu kompiuteriu ir nešiojamuoju kompiuteriu (neįkraunamas). Su lanksčiu 360 reguliuojamu laikikliu ir 2M USB kabeliu scenos šviestuvą galima pastatyti tiesiai ant stalo arba pritvirtinti prie sienos ir stogo. Kad nepamirštumėte išjungti vakarėlio šviesos DJ Disco, galite nustatyti konkretų laiką – 1, 3, 6, 8 valandas.

Tinka įvairiems scenarijams: judančios scenos šviestuvas turi platų apšvietimo spektrą ir platų aprėptį. Puikiai tinka namų vakarėliams, diskotekoms, karaokei, barams, klubams, pobūviams, banketams, mokyklos šou, Helovino ir Kalėdų vakarėliams ir kitoms pramogų vietoms.

Stabilus veikimas ir ilgas tarnavimo laikas, nešiojamas ir lengvas, lengvai montuojamas
Su 2M USB kabeliu, paruoštu naudojimui, mažomis energijos sąnaudomis, energijos taupymu ir pinigų taupymu.
Naktį arba tamsiose vietose sukuria puikią kambario atmosferą.
Norėdami gauti geresnių rezultatų, derinkite su dūmų mašina arba naudokite kelis įrenginius.

Pakuotėje: Dj Disco light lazeris, USB maitinimo kabelis, pultelis, vartotojo vadovas, 360 laikiklis.

lesmartas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai