Lapino Skrudykla šviežiai skrudintos kavos pupelės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lapino Skrudykla šviežiai skrudintos kavos pupelės

10,99 €
ID: 7735540
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Apsipirkite internetu www.lapinoskrudykla.lt

„Lapino skrudykla“ yra unikali, Kaune įsikūrusi įmonė, kurioje skrudinamos pupelės iš Pietų Amerikos. Tačiau būtent čia, pačioje Kauno širdyje, Kaunakiemio gatvėje įsikūrę skrudintojai Tomas ir Vidas iš žalių kavos pupelių sukuria tobulą produktą – šviežiai skrudintas kavos pupeles.

GOLDY MEDIUM ROAST

Šios šviesiai skrudintos pupelės unikaliai dera su švelniu egzotinių vaisių aromatu. Gardus skonis su švelnia vaisių rūgštele išlieka netgi geriant kavą „con latte“. Šiose auksinėse pupelėse iš Pietų Amerikos taip pat persipina pekano riešutų skonis ir bananų užuominos. Mes dieviname šią kavą dėl jos universalumo, tad ruoškite ją jums mėgstamu būdu – ji bus šviesi ir lengva.

Savybės: vaisinė ir šokoladinė

Kilmė: Pietų Amerika

BAD ASS WOMAN

Kavos pupelėse slypintis natūralus cukrus dėl ilgo skrudinimo proceso karamelizuojasi, suteikdamas kavai ypatingo saldumo ir aromato. Ši kavos pupelių rūšis, skirta gaminti kavą „drip“ principu, išsiskiria karameline struktūra, mažu rūgštingumu ir ilgai išliekančiu skrudinimo poskoniu. Išlikite BLOGOS!

Savybės: šokoladiniai sausainiai tabakas

Kilmė: Pietų Amerika

FRUITY ESPRESSO

Tobulam espresso! Tai pati populiariausia mūsų skrudintų kavos pupelių rūšis. Jos auksinis „įdegis“ padeda sultingų vaisių skonį suderinti su saldumu.

Savybės: vaisinė šokoladas

Kilmė: Pietų Amerika

PRESIDENTAL ROAST

Šios kavos pupelės yra praturtintos tobulu kiekiu kofeino, kuris bet kam atmerks akis. Kavos mėgėjai negalės atsisakyti puodelio šios gerai paskrudintos kavos, kurios stiprus skonis ir aromatas suteikia jaukumo.

Savybės: karameliniai sausainiai šokoladas
Kilmė: Pietų Amerika

Taip pat prekiaujame kavos žaliavomis, galime pasiūlyti sukurti nuosavą prekės ženklą.

Mūsų skrudykla yra registruota VMVT. Maisto tvarkymo kodas: 190011833

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai