Kūrybiniai vasaros pusiaudieniai "Jaunasis dailininkas" 7-14m. vaikams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kūrybiniai vasaros pusiaudieniai "Jaunasis dailininkas" 7-14m. vaikams

65 €
ID: 7507782
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Stovyklautojų amžius: 7-14 m.
Vieta: dailės studija "Išmok svajoti"
Adresas: Savanorių pr.1, Kaunas
Stovyklautojų skaičius grupėje: iki 10 vaikų
Stovyklos trukmė: 5 dienos, darbo dienomis nuo 10.00 iki 14.00 val.
Stovyklos kaina: 65 EUR (į kainą įskaičiuotos visos dailės priemonės naudojamos veikloje, bilietai ir išvykos į muziejus). Avansas - 20 EUR.

Dienos programa:

10.00-10.15 Atvykimas. Pokalbiai, dienos temos pristatymas, veiklos aptarimas.
10.15-11.15 Išvyka į muziejų, gamtą, eskizavimas, priklausomai nuo tos dienos temos.
11.15-11.30 Arbatos - sausainių pertraukėlė, pasiruošimas darbui.
11.45-14.00 Kūrybinė veikla, jos aptarimas.
14.00 Atsisveikiname iki kitos dienos.


Kūrybinės veiklos aprašymas: (dienų eiliškumas gali keistis, priklausomai nuo oro sąlygų)

Diena, skirta tapybai. Dailės vadovė supažindins su garsiausių menininkų (H.Matiso, Van Gogo, P.Gogeno, P.Sezano, K.Mone, K.Čiurlionio ir kt.) darbais, aptars skirtingus meno stilius. Dienos tema - kūrybinis darbas, pasitelkiant aptartų menininkų tapybą. Darbo priemonės: kartonas, akriliniai dažai, teptukai.

Diena, skirta pastelei. Dailės vadovė supažindins su pastelės piešimo būdais, aptars menininkų darbus. Dienos tema - M. K. Čiurlionis. Eisime M.K.Čiurlionio muziejų, susipažinsime su jo kūryba, aptarsime paveikslų siužetus, spalvų ir atspalvių derinius, stilių. Grįžę į studiją kursime darbą simbolistine tema. Darbo priemonės: spalvotas pastelinis popierius, pastelė.

Diena, skirta grafikai. Dailės vadovė papasakos kas tai yra grafika, supažindins su technikomis, aptars grafikos dailininkų darbus. Šios dienos tema - "Paukščių ir gyvūnijos pasaulyje". Eisime į Tado Įvanausko zoologijos muziejų, eskizuosimės pasirinktus eksponatus. Grįžus į studiją aptarsime eskizus, bandysime atkurti matytus paukščius ir gyvūnus, kursime nepaprastus grafikos darbus. Darbo priemonės: tušas, plunksnelės, teptukai.



Diena, skirta akvarelei. Dailės vadovė papasakos apie akvarelės liejimo galimybes, supažindins su žymių akvarelistų darbais, parodys akvarelės liejimo technikas ir atskleis įdomių "gudrybių" kaip išgauti nepakartojamus efektus. Dienos tema - architektūra. Eisime į Kauno Benedektinų vienuolyną, analizuosime pastatus, aptarsime jų stilių, tapysime šį nepakartojamą vienuolyno ansamblį (arba Kauno pilį (pasirinktinai)). Darbo priemonės: akvarelinis popierius, akvareliniai dažai, teptukai.

Diena, skirta angliai ir sangvinai, pastelei. Dailės vadovė papasakos apie piešimo anglimi ir sangvinu galimybes, supažindins su menininkų darbais. Dienos tema (pasirinktinai) - 1. "Velniai, raganos, kaukės..." Eisime i Velnių muziejų, eskizuosimės patikusius eksponatus. Grįžus į studiją aptarsime eskizus, išrinksime geriausius ir bandysime atkurti matytus bruožus, charakterius, tipus. arba 2. Piešimas viešose erdvėse. Eisime į Laisvės Alėją, piešime pastatus, lauko kavines, žmones (judesius). Darbo priemonės: spalvotas popierius, anglis, anglies pieštukai, sangvinas, pastelė. Susipažinsime su gatvės menu. Užsuksime į svečius pas dailininką Vytenį "Kiemo galerijoje", susipažinsime su ten eksponuojamais darbais.

Paskutinę dieną pasidarysime savo darbelių parodėlę ir iškilmingai pažymėsime stovyklos uždarymą.

Su savimi turėti: apsaugą nuo saulės - kepuraitę, geriamo vandens bei gerą nuotaiką!

Pamainos:

IV pamaina - rugpjūčio 03-07 d.

Vasaros stovyklos vadovė: dailininkė Neringa Kisielienė (darbo su vaikais patirtis, kūrybinės idėjos, individualus darbas su kiekvienu vaiku, stengiantis supažindinti su meno pasauliu, lavinti jų mintis ir fantaziją, atskleidžiant kiekvieno individualumą ir kūrybinius sugebėjimus).

Vietų rezervavimas tel.: 869962600 arba [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai