KUKLAdance agentūros darbo pasiūlymai šokėjoms/įvaizdžio merginoms

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

KUKLAdance agentūros darbo pasiūlymai šokėjoms/įvaizdžio merginoms

12 000 €
ID: 6238131
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Skelbimo aprašas

KUKLAdance agentūra kviečiame žavingas ir savimi pasitikinčias merginas prisijungti prie mūsų komandos ir siūlome striptizo, topless šokėjos ir įvaizdžio merginos darbo pasiūlymus užsienio šalių naktiniuose klubuose. Jūsų laukia:

Pelningas darbas – uždarbis nuo €4000 iki €12 000 per mėnesį, priklausomai nuo merginos darbo rezultatų.
Lankstus darbo grafikas – nuo dviejų savaičių.
Legalus ir saugus darbas.
Galimybė aplankyti daugelį klubų ir nematytų šalių.
Neįkainojama patirtis geriausiuose naktiniuose klubuose ir platus pažinčių ratas!
Jūsų apgyvendinimu pasirūpinsime mes!
JOKIO AGENTŪROS MOKESČIO!

„KUKLAdance“ dirbame atsakingai ir rūpinamės kiekviena mūsų šokėja/įvaizdžio mergina bei garantuojame jai saugumą, legalų darbą, gerą ir laiku mokamą atlyginimą, apgyvendinimą, visas socialines garantijas ir neabejotinai neįkainojamą patirtį geriausiuose naktiniuose klubuose! Griežtai pabrėžiame, kad bet kokios intymios paslaugos klubuose yra visiškai draudžiamos. Merginų įdarbinimą organizuojame teisėtai, su kiekviena mergina pasirašoma bendradarbiavimo sutartis, tad galime užtikrinti profesionalų požiūrį į visas mūsų merginas. „KUKLAdance“ darbo pasiūlymai šokėjoms/įvaizdžio merginoms gali pasiūlyti ne tik didelį atlygį, bet ir ypač lankstų darbo grafiką.

„KUKLAdance“, bendradarbiaudama su naktiniais klubais Europoje, merginoms, megstančioms karštą saulę ir žydrą jūrą, siūlome darbą Italijoje, Graikijoje ar Maltoje, o merginas, norinčias itin pelningai padirbėti, kviečiame i Daniją, Šveicariją, Liuksemburgą, Prancūziją, Norvegiją, Vokietiją ir kitas šalis.

Dėl konkrečių darbo pasiūlymų rašykite mums el.paštu: [email protected]
arba užpildykite anketą mūsų puslapyje http://kukladance-agency.com/lt/sokeju-registracija ir mes su Jumis susisieksime!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai