Kriaučiūnų k., Plotas 74.00 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Kriaučiūnų k., Plotas 74.00 a.

89 000 €
ID: 7010354
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Gyvenvietė
Kriaučiūnų k.
Plotas (a.)
74.00

Skelbimo aprašas

Parduodamas 74 arų namų valdos sklypas su statiniais Kriaučiūnų k., Zujunų sen., Vilniaus raj.

Parduodamas unikalaus kraštovaizdžio, į parką panašus 74 a. namų valdos sklypas greta Pilaitės, prie Kriaučiūnų g. Sklype ilgus dešimtmečius netrukdomi augo medžiai ir dabar nepakartojamą aplinką jame sukuria du galingi ąžuolai, klevas, kaštonas, beržas, eglė, eilė liepų, juosiančių centrinę kiek nuožulnaus į pietus ir šiaurę sklypo dalį. Sklypas yra mažo užstatymo intensyvumo gyvenamoje teritorijoje, jame leidžiama dviaukščio namo statyba dabartinio menkaverčio gyvenamojo namo vietoje . Yra galimybė išsiimti leidimą neišlikusio ūkinio pastato, pažymėto sklypo statinių kadastrinėje byloje, atstatymui.
BENDRA INFORMACIJA: Adresas: Vilniaus r. sav., Zujūnų sen., Kriaučiūnų k. Žemės sklypo plotas: 74.11 a.
Paskirtis: vienbučių ir dvibučių gyvenamųjų pastatų teritorijos.
Rąstinis namas- 67 kv.m.:
KOMUNIKACIJOS: Elektra: yra.
PRIIVALUMAI: Sklypo ploto ir jo landšafto suteikiamas privatumas. Greta tik trys kaimynų namai ir užstatymas nesutankės dėl teritorijai taikomo esamų sklypų dalinimo į smulkesnius kadastrinius vienetus draudimo. Visai šalia, už miško yra miesto teritorijai priklausantys solidūs individualios statybos namų kvartalai: Baltiešos g. (yra asfaltas) ir iš priešingos pusės – Kriaučiūnų g. (gatvę numatyta asfaltuoti 2019). Netoli sklypo ribos – upelis, iki Gilužės ir Baltiešos ežerų - 1, 5 km.;
VIETA IR INFRASTRUKTŪRA: Iki sklypo galima važiuoti Rastinėnų plentu arba pro Pilaitę, nuo asfaltuotos Kriaučiūnų g. dalies žvyrkeliu 1 km ir gruntiniu keliu 400 m. Nuo PC „Pupa“ Pilaitėje 4 km. Nuo Katedros a.12 km.
Puiki vieta gyvenimui ir poilsiui mėgstantiems ramybę ir vertinantiems gamtos teikiamus privalumus.
NT brokerė - Snieguolė Eimutienė.
Lauksime Jūsų – iki pasimatymo!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai